УКР РУС

Україна – Австрія: Чернат назвав козирі команди Шевченка перед вирішальним протистоянням на Євро-2020

19 червня 2021 Читать на русском

Колишній хавбек київського Динамо Флорін Чернат прокоментував рівень гри збірної України на Євро-2020 та оцінив шанси на успіх "синьо-жовтих" у матчі з Австрією.

"Проти Нідерландів Україна показала хорошу гру. Шкода, що не вдалося зачепитися за очки. Що стосується матчу з Північною Македонією, то головне, що команді вдалося перемогти та взяти такі важливі бали.

Ярмоленко розкрив секрет своєї блискучої форми на Євро-2020

З Австрією буде цікава гра. Але я думаю, що наразі збірна України виглядає сильнішою за австрійців. Мене команда вразила злагодженими колективними діями в перших двох поєдинках. Лідерські якості проявив Ярмоленко, ще виділив би Зінченка й Яремчука.

Хто є фаворитом чемпіонату Європи? Досить потужною зараз виглядає Італія, також якісний футбол демонструє Франція. Але будемо дивитися матчі й дізнаємося, як буде насправді", – наводить слова Черната офіційний сайт УАФ.

Зазначимо, що збірна України поділяє 2 та 3 місця з Австрією, випереджаючи австрійців лише через більшу кількість забитих та пропущених голів. Вирішальний поєдинок проти Австрії відбудеться 21 червня, початок зустрічі о 19:00.

"Вимкніть приймачі!" Австрія боїться повторити з Україною велику ганьбу – як Das Team написала чорну сторінку історії