УКР РУС

Сампдорія обіграла Мілан завдяки ляпу Доннарумми: 29-й тур Серії А, матчі суботи

30 березня 2019 Читать на русском

В матчах 29-го туру Серії Удінезе впорався з Дженоа, Ювентус здолав Емполі. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/19, 29 тур

Удінезе – Дженоа – 2:0

Голи: Окака, 4, Мандрагора, 62

Ювентус – Емполі – 1:0

Гол: Кін, 72

Сампдорія – Мілан – 1:0

Гол: Дефрель, 1

Ювентус на власному полі без Кріштіану Роналду, який відновлюється після травми, отриманої в розташуванні збірної, зумів обіграти Емполі.

В першому таймі гості володіли ініціативою, але перетворити свою перевагу в забитий гол не змогли. Після перерви туринці почали грати значно активніше, але Драговскі впевнено діяв у воротах Емполі. Перемогу "старій синьйорі" приніс Мойзе Кін, який відзначився голом всього через 3 хвилини після виходу на поле.

Ювентус набрав 78 очок і продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю Серії А. Емполі має 25 пунктів і перебуває біля самісінької зони вильоту.

Удінезе без особливих проблем обіграв Дженоа. Вже на 4-й хвилині Окака вивів фріульців вперед в рахунку, а в другому таймі Мандрагора поставив крапку в матчі. Завдяки цій перемозі Удінезе набрав 28 очок та піднявся на 15 позицію, Дженоа з 33 очками залишилась на 12 місці.

Не встигли Сампдорія і Мілан розпочати свій матч, як генуезці вже повели в рахунку. Доннарумма віддав прямо на Дефреля, який ударом в дотик влучив у порожні ворота. Пйонтек дуже швидко міг зрівняти рахунок, але далі Сампдорія більше володіла ініціативою. Щоправда більше голів в матчі не було і генуезці святкували перемогу.

Завдяки цій перемозі Сампдорія набрала 45 очок і піднялась на 8 місце, Мілан з 51 пунктом залишився на 4 позиції.