УКР РУС

"Удінезе", "Мілан" і "Рома" розгромили суперників, перемога "Торіно" та чергове фіаско "Інтера"

9 квітня 2017 Читать на русском

В 31 турі італійської Серії А перемоги здобули "Рома", "Кротоне", "Мілан", "Торіно" та "Удінезе".

"Рома" після болючого вильоту в Кубку Італії від "Лаціо" протистояла "Болоньї", що перебуває в другій половині таблиці. По суті, "вовки" вирішили долю протистояння ще в першому таймі. На старті другої половини гри Джемаїлі та Ді Франческо могли повернути інтригу, але не реалізували свої моменти. На 75 хвилині Джеко забив свій 24-ий м’яч в чемпіонаті. В "Роми" – 71 очко. У наступному турі на римлян очікує непроста "Аталанта".

На Сардинії грали "Кальярі" та "Торіно". Першими забили господарі – ветеран Бор'єлло реалізував пенальті. До свистка на перерву "бики" провели два м’ячі, а згодом ще один. Незважаючи на вікторію, туринці лишаються на десятому місці.

В попередньому турі "Інтер" поступилося "Сампдорії". Здавалося, в команди Стефано Піолі не виникне жодних проблем з вісімнадцятим "Кротоне". Перший тайм завдяки дублю Фальчінеллі несподівано залишився за господарями! Посеред другого тайму Д'Амброзіо сквитав один гол, чого виявилося замало бодай для одного набраного очка. "Кротоне" набирає 20 балів та збільшує свої шанси залишитися в еліті. В наступному турі "чорно-сині" протистоятимуть "Мілану". Дербі!

"Мілан" розгромив передостанній "Палермо". Рахунок відкрив Сусо, шикарно "поклавши" з штрафного. "Червоно-чорні" хлопці Монтелли піднімаються на шосту позицію.

Продовжує розчаровувати "Дженоа". Востаннє грифони забивали в 26 турі. Сьогодні генуезці принизливо поступилися далеко не найсильнішому "Удінезе". В 32 турі "Дженоа" спробує перемогти міцний "Лаціо". "Удінезе" же тепер одинадцятий.

Чемпіонат Італії, 31 тур

"Болонья" – "Рома "– 0:3

Голи: Фасіо, 25, Салах, 41, Джеко, 75

"Кальярі" – "Торіно" – 2:3

Голи: Бор'єлло, 18, пен., Сон Хан, 90+5 – Льяїч, 33, Белотті, 39, Аква, 53

Вилучення: Аква ("Т"), 90+2

"Кротоне" – "Інтер" – 2 :1

Голи: Фальчінеллі, 18, пен., 22 – Д'Амброзіо, 65

"Мілан" – "Палермо" – 4:0

Голи: Сусо, 6, Пашаліч, 19, Бакка, 37, Деулофеу, 70

Вилучення: Д. Гонсалес ("П"), 84

"Удінезе" – "Дженоа" – 3:0

Голи: Де Пауль, 20, Сапата, 31, Рубіньйо, 49, аг