УКР РУС

У "Зорі" пояснили зміну транслятора і відсутність титульного спонсора

4 серпня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов розповів про зміну транслятора матчів команди та відсутність титульного спонсора на футболках.

"Клуб повинен заробляти гроші. На сьогодні контракт з телеканалом "2+2" вигідніший. Тому і відбулася зміна. Трансляції наших домашніх матчів у чемпіонаті України на телеканалі "Футбол" неможливі. Повністю всі права на трансляції на території України в чемпіонаті і Кубку країни були передані нами телеканалу "2+2". Матчі Ліги Європи, як домашні, так і виїзні, будуть показані на телеканалах "Футбол", так як ці права були куплені ними в УЄФА.

Я можу вам відповісти, що черга з бажаючих бути нашим титульним спонсором не стоїть. Наші менеджери зверталися в багато організацій Запоріжжя та області з пропозиціями розміщувати їх рекламу на стадіоні за дуже невеликі гроші. Але людям така реклама не потрібна. Розміщувати рекламу безкоштовно? У клубу є ім'я. І є певна вартість реклами, яка не дозволяє нам опускатися до того, щоб щось було написано на футболці. Будемо пробувати і далі завойовувати авторитет, щоб найближчим часом у нас на футболках з'явилася реклама якоїсь серйозної фірми", – зазначив Рафаїлов.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

У "Зорі" розповіли про ціни квитків на матчі команди в Лізі Європи