УКР РУС

У "Зорі" пояснили відсутність Вернидуба на прес-конференції після нічиєї з "Олімпіком"

30 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Юрій Коваль

Тренер "Зорі" Юрій Коваль прокоментував нічию з "Олімпіком" (1:1) і пояснив відсутність на прес-конференції наставника команди Юрія Вернидуба.

"Йде боротьба за потрапляння в єврокубки. Вона безкомпромісна. Грали сьогодні гідні суперники.

Криза? Крім "Шахтаря", практично всі команди втрачають футболістів. Тому спостерігається загальна тенденція в українському футболі – зниження кваліфікації футболістів. Втрата навіть одного–двох гравців позначається.

Виникають проблеми. Вони були ще й взимку. Фінансова ситуація не дозволяє відразу знайти футболіста, який міг би підсилити команду. Кризи, як такого, немає. Є проблеми з реалізацією моментів. У нас не було глибини складу. Випали Калітвінцев, Форстер. Харатін грав гідно, але отримав травму. Опанасенко вийшов на поле не зовсім здоровим. У нього була травма стегна.

Одна з проблем – те, що ми постійно варіюємо склад через те, що проти "Шахтаря" не можуть грати орендовані футболісти. Наступний суперник у нас – "Шахтар". Випаде відразу ціла група гравців. Проблема навіть не в тому, що вони не допоможуть нам у зустрічі з "гірниками", а в тому, щоб придумати, як їх готувати, щоб вони не граючи, залишалися в ігровому тонусі.

Харатін? Йому наклали 7 або 8 швів.

Відсутність на прес-конференції Юрія Вернидуба? Він емоційна людина. Нічого надзвичайного не сталося. Є, так би мовити, розподіл ролей. Сьогодні вирішили так.

Калітвінцев? У четвер у нас була двохсторонка і він підвернув гомілкостоп, виконуючи підкат. У кращому випадку він буде відсутній тиждень. У гіршому – два. Форстер же відчув біль в спині", – цитує Коваля офіційний сайт "Зорі".

"Зоря" не подужала "Олімпік" та продовжила серію без перемог

, а також у Viber