УКР РУС

У Зінченка проблеми з робочою візою в Англії, – гендиректор "Уфи"

21 серпня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Уфи" Шаміль Газізов розповів про приїзд Олександра Зінченка у Росію та пояснив, чому український хавбек не потрапив у заявку "Ман Сіті" на матч АПЛ проти "Сток Сіті".

– Цей момент обговорювався заздалегідь з керівництвом "Манчестер Сіті" при переході Олександра в англійський клуб. Тоді вже домовилися, що він відвідає один матч "Уфи" і попрощається з уболівальниками. Я вдячний керівництву "Сіті" і особисто Пепу Гвардіолі за те, що він відпустив на добу Сашу. Зінченко тепло попрощався з нашими фанатами, глядачі його добре зустріли. Мені здається, всі отримали задоволення, в тому числі і сам гравець. Вважаю, що таких речей повинно бути більше в футболі. Я дуже радий за нього.

– Просто вчора "Манчестер Сіті" проводив календарний матч, а Зінченко приїхав до Уфи. Виходить, Гвардіола на нього не розраховує?

– Справа в тому, що у Саші виникли проблеми з робочою візою в Англії. Саме тому він поки і не заявлений за "Сіті". Там, здається, футбольна асоціація Англії йому не видає якийсь документ. Начебто, справа в кількості хвилин. Думаю, все проясниться найближчим часом, і він почне грати.

– А Зінченко не говорив, що "Сіті" віддасть його в оренду?

– Ні. Там вся справа в робочій візі.

Нагадаємо, раніше півзахисник "Ман Сіті" Олександр Зінченко попрощався з фанатами російської "Уфи".

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях