УКР РУС

У збірну Англії викликали диво-воротаря "Редінга" та Енді Керролла

16 травня 2013 Читать на русском

Керманич збірної Англії Рой Ходжсон оголосив список гравців на товариські матчі зі збірними Ірландії та Бразилії, які відбудуться в Лондоні і Ріо-де-Жанейро 29 травня і 2 червня відповідно.

Варто звернути увагу на повернення під прапори суперника збірної України у відборі на бразильський Мундіаль нападника "Вест Хема" Енді Керролла, а також голкіпера команди, яка вилетіла в Чемпіоншип ("Редінга") Алекса Маккарті.

Рой Ходжсон так прокоментував залучення на роль третього воротаря 23-річного Маккарті: "Алекс добре проявив себе в матчах, які я бачив, до того ж про нього добре відгукуються. У нас з'явилася чудова можливість подивитися, як він почуватиметься у головній наіональній поруч з Джо Хартом та Беном Фостером".

Воротарі: Бен Фостер ("Вест Бромвіч"), Джо Харт ("Манчестер Сіті"), Алекс Маккарті ("Редінг")

Захисники: Лейтон Бейнс, Філ Ягелка (обидва - "Евертон"), Гарі Кехілл, Ешлі Коул (обидва - "Челсі"), Глен Джонсон ("Ліверпуль"), Філ Джонс ("Манчестер Юнайтед"), Джолеон Лескотт ("Манчестер Сіті"), Кайл Волкер ("Тоттенхем")

Ппівзахисники: Майкл Керрік, Том Клеверлі (обидва - "Манчестер Юнайтед"), Френк Лемпард ("Челсі"), Джеймс Мілнер ("Манчестер Сіті"), Алекс Окслейд-Чемберлен, Тео Волкот (обидва - "Арсенал")

Нападники: Енді Керролл ("Вест Хем"), Джермейн Дефо ("Тоттенхем"), Вейн Руні, Данні Велбек (обидва - "Манчестер Юнайтед"), Даніел Старрідж ("Ліверпуль").