УКР РУС

"У Вест Хемі я не грав стільки, скільки мені хотілося б": Ярмоленко радіє приїзду в збірну України з лондонської "банки"

25 травня 2022 Читать на русском

Андрій Ярмоленко з нетерпінням чекає регулярних виступів у складі збірної України.

"Якщо чесно, я вже не міг дочекатися завершення сезону, щоб приїхати до збірної, побачитися з хлопцями. Дуже сумував, був із ними весь час на зв’язку. Але одна справа – спілкуватися по телефону, а інша – наживо. Дуже радий побачити хлопців знову, розділити з ними футбольне поле. Починаємо працювати й готуватися.

Ярмоленко оголосив про відхід з Вест Хема

У мене закінчився контракт, тож ми з Вест Хемом потиснули один одному руки, побажали найкращого. Із цим клубом, уболівальниками, гравцями в мене будуть пов’язані лише найтепліші почуття. Я знайшов там багато друзів. Звичайно, у футбольному плані я не грав стільки, скільки мені хотілося б. Але якщо дивитися глобально, то я познайомився з багатьма цікавими людьми, вивчив їхні традиції. Побачив, як в Англії підтримують Україну.

Тому я можу бути тільки вдячним цим людям. Можу сказати, що робив усе, що від мене залежало. Упевнений на сто відсотків, що віддав клубу все, що в мене було. Вест Хем також багато мені дав, показав, що це дійсно великий клуб в Англії. Тому я дуже вдячний уболівальникам, партнерам по команді...", – цитує Ярмоленка сайт УАФ.

Ярмоленко: Я не можу гарантувати, що ми поїдемо на чемпіонат світу