УКР РУС

"У Траоре були пропозиції з топ-чемпіонатів": агент зізнався, як Шахтар поцупив форварда Аякса з-під носа у росіян

19 червня 2021 Читать на русском

Футбольний агент Раду Бордеяну, який отримав дозвіл на переговори з російськими клубами щодо трансферу Лассіни Траоре, розповів, скільки зароблятиме форвард в українському клубі. 

"Трансфером Траоре в Шахтар займався не я. Там важко вписатися в гру, якщо ти не бразилець. У випадку, якщо Лассіна не заграє, його швидко відправлять в оренду.

Палкін – про трансфер Траоре: До останнього не вірилось, що Шахтарю вдасться його підписати

У Траоре були реальні пропозиції з топ-чемпіонатів, але саме фінансовий аспект зіграв свою роль на користь Шахтаря. До конкретики з іншими клубами не дійшло.

У Шахтарі Лассіна буде заробляти близько двох мільйонів євро на рік плюс різні бонуси. Однак не тільки зарплата зіграла роль, а й комісійні. Агент, який дав мені право займатися цим гравцем, сказав не впливати на угоду з Шахтарем.

Я намагався якось перехопити Траоре, щоб у нього вийшло з російським клубом. Однак команди з Росії не робили конкретних пропозицій. Важко було змінити наміри футболіста, грунтуючись лише на словах, коли у агентів є реальна пропозиція від іншого клубу. Тому у підсумку Лассіна опинився в українській команді", – сказав Бордеяну у коментарі Vseprosport.

Нагадаємо, напередодні Шахтар оголосив про підписання контракту з Траоре терміном на 5 років.

Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки