УКР РУС

У терористів вже є плани на "Донбас Арену"

27 липня 2015 Читать на русском

Почесний президент новоствореного футбольного союзу так званої ДНР Денис Пушилін розповів про плани повернення людям емоцій на окупованій проросійськими терористами Донеччині.

"Для нас зараз важливо після заснування Республіканського футбольного союзу ДНР зробити все від на залежне, щоб у нас було якомога більше змагань, міжнародних футбольних матчів та інших заходів, що стосуються футболу.

На себе я покладаю організаційні функції, і думаю, з цим у нас все вийде. У нас вже склалися теплі і дружні відносини з низкою республік, а також регіонами Російської Федерації.

Це радує і вселяє надію, що в недалекому майбутньому у нас будуть великі і серйозні матчі, і громадяни Донецької Народної Республіки зможуть дивитися футбол, вболівати і відчувати ті емоції, яких їм давно не вистачало.

Нам треба вирішити ряд організаційних моментів. У ДНР, до речі, набагато більше стадіонів. Я вважаю, що "Донбас Арена" - насамперед стадіон народу", - заявив Пушилін, у планах якого також відлучати молодих "деенерівців" від пива та цигарок через спортивні снаряди.

Нагадаємо в керівні органи футбольного союзу так званої "республіки" увійшли знамениті екс-футболісти "Шахтаря".