УКР РУС

"У таборі збірної Австрії є непорозуміння між гравцями і тренером": Левченко здивував цікавим інсайдом

21 червня 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко вказав на слабкі місця австрійців, які мають допомогти "синьо-жовтим" вийти в плей-офф Євро-2020.

"Якщо збірні України та Австрії будуть думати, що їх обох влаштує нічия і налаштовуватися на такий результат, то на поле краще не виходити. Шевченко про це теж уже говорив, що підсвідомо команди можуть думати про це. Але в цій ситуації головне не пропустити першими, тому що психологічно потім буде складніше.

Україна – Австрія: Шевченко оголосив заявку на матч Євро-2020 – прогнозовані втрати і звична роль Безуса

Я спілкувався з австрійськими журналістами. Є інформація, що всередині колективу у збірній Австрії є непорозуміння між гравцями і тренером, що може зіграти нам на руку. Для України це плюс. Алаба у збірній грає не на своїй позиції, для України це теж плюс. Нехай і в матчі з Україною грає там само, адже в Баварії він грає на небезпечнішій позиції для команди, що обороняється.

Не вважаю Україну явним фаворитом цього матчу. Приблизно рівні команди. Тому схильний вважати, що гра буде вперта, без великої кількості моментів і голів", – сказав Левченко у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, поєдинок проти Австрії, який стане для збірної України вирішальним у боротьбі за вихід у плей-офф Євро-2020, відбудеться вже сьогодні, 21 червня. Початок зустрічі о 19:00.

Україна – Австрія: анонс матчу Євро-2020