УКР РУС

У стані суперників "Динамо" конфлікт - ледь не побились Ібрагімовіч з Нене

30 серпня 2012 Читать на русском

Сьогодні стало відомо, що одним із суперників київського "Динамо" в Лізі чемпіонів став французький ПСЖ. Доброю новиною для киян є зростання напруги всередині паризького колективу.

Останні матчі французьких багатіїв розчарували результатами - домашні нічиї 2:2 та 0:0, гостьові 0:0 - вже протягом 180 хвилин підопічні Анчелотті не забивають! Навіть президент клубу Нассер Аль-Хелафі виступив із заявою, що йому не до вподоби байдужість гравців, які отримують такі високі оклади.

Французький Le Parisien інформує також, що під час тренування, яке відбулось у середу, 29 серпня, лідери атаки ПСЖ Нене та Златан Ібрагімовіч перейшли до вияснення стосунків через дрібний інцидент.

Обидва виконавці грали за одну команду, Нене віддав неточний пас на Златана. Це так розізлило шведа, що він одразу поліз на бразильця з кулаками. В сутичку довелось втрутитися партнерам задираки, які встигли запобігти справжній бійці і розвели одноклубників.

Подейкують, що стосунки між партнерами охолонули через номер. Ібра хотів взяти в ПСЖ футболку з цифрою 10, однак Нене не погодився відступити її.

До слова, ПСЖ наразі посідає лише 12-ту сходинку в таблиці Ліги 1. Команда витратила у міжсезоння на нових гравців понад 200 мільйонів євро.