УКР РУС

У "Шахтарі" не вірять в повернення до Донецька найближчим часом

28 листопада 2014 Читать на русском

Прес-аташе "Шахтаря" Руслан Мармазов і гравець команди Дмитро Чигринський розповіли про бажання якнайшвидше повернутись в Донецьк, але зазначили, що не вірять в повернення найближчим часом.

"Шахтар" - не бездомний, а мандрівний клуб. Наш справжній дім - у Донецьку. У нас там залишилися кілька осіб з числа працівників клубу, а взагалі люди, що працюють в "Шахтарі", зараз розкидані по 10 різним населеним пунктам. Коли це все закінчиться і ми повернемося до Донецька? Зараз це сказати неможливо. У кожному разі, ми не можемо вплинути на цю ситуацію. Я думаю, що конфлікт дуже скоро не буде погашено, і у нас попереду ще дуже багато проблем", - сказав Мармазов.

"Зараз у Києві хтось знімає житло, хтось має своє власне, в готель приходимо тільки, коли збираємося всі разом, щоб провести збори або виїхати на тренування або в аеропорт. Дуже важко переїжджати в інше місце, кидаючи все. У багатьох в Донецьку залишилися дома, сім'ї, друзі, у когось був свій бізнес. Є навіть гравці в нашому клубі, у яких житло постраждало через військовії дії...", - розповів Чигринський.