УКР РУС

У Севідова в "Металісті" взагалі нема тренувального процесу, - Кандауров

24 грудня 2015 Читать на русском

Екс-очільник селекційної служби "Металіста" Сергій Кандауров розкритикував методи роботи наставника команди Олександра Севідова.

"Спершу я був присутній на тренуваннях. А потім тільки спілкувався з хлопцями, і склалася думка: тренувального процесу у Севідова взагалі немає. Про що говорити? Тренування 50 хвилин. Побутсали м'ячик - і все. Я знаю, що багатьом гравцям цих тренувань було мало. Вони самі індивідуально потім дотреновувались.

Коли Севідов прийшов, він сказав: "Ми будемо робити ставку на харків'ян". За першу частину сезону тільки Барилко зіграв в першому і останньому матчах і Ткачук виходив в останніх іграх на заміну. З тренерами молодіжної команди я спілкуюся, і вони сказали, що рекомендують харківських молодих гравців, а Севідов не хоче брати.

Про те, що в Харкові є сильна молодь, говорить хоча б факт переходу двох молодих хлопців у португальський клуб. Не знаю чи надійдуть ці гроші на рахунки клубу.

За той час, як Севідов став головним тренером, можна було б давати шанс молоді. Як далі складеться його кар'єра в "Металісті", невідомо, але ці молоді хлопці приносили б користь клубу. У перспективі це могли бути трансфери і поповнення клубного бюджету. А Севідов привів із собою людей, які битися за клуб не хочуть, до того ж орендовані. Ці футболісти сьогодні тут, а завтра пішли, і клуб з цього нічого не заробить, тільки втратить. Харківський футбол не потрібен ні Севідову, ні Бойцану", - розповів Кандауров.

Читайте також:

"Металіст" звільнив Кандаурова через критику керівництва