УКР РУС

У Сан-Марино розкритикували Мюллєра після його різких висловлювань щодо команди

14 листопада 2016 Читать на русском

Один з менеджерів збірної Сан-Марино Алан Гаспероні написав листа Томасу Мюллєру після того, як німець незадоволено висловився щодо скромної команди.

"Дорогий Томасе. Ти маєш рацію, такі матчі нічого не варті. Для вас. Не розумію, для чого вам взагалі потрібно приїжджати у п'ятницю ввечері. Ви могли спокійно відпочити від матчів Бундесліги зі своєю дружиною у шикарних апартаментах на дивані. Можливо, ви могли взяти участь в деяких заходах, організованих вашим спонсором та заробити кілька десятків тисяч євро.

Цей матч також показав, що ви не можете забити такій команді, і не говоріть мені, що ви не були розлючені після того, як Сімончіні зупинив всі ваші намагання.

Мюллєр: Не бачу сенсу в матчах проти таких суперників, як Сан-Марино

Є ще декілька причин для того, щоб назвати такий матч корисним. Наприклад, ваш партнер Гнабрі відзначився хет-триком. Місцева Федерація футболу отримала додаткові кошти за трансляцію і тепер може витратити їх на розвиток футболу. Журналісти знову переконалися, що хлопці зі скромної команди все ще мають гарну мрію, не дотримуються ваших правил і в один день все ж зможуть перемогти чемпіонів світу. І ще, деякі громадяни стали щасливішими від того, що мають справжню професійну команду", – написав Гаспероні в листі до Мюллєра.

Сан-Марино – Німеччина – 0:8. Відео голів і огляд матчу

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях