УКР РУС

"У позитивний для нас результат я майже не вірю": Моралес не бачить позитиву для України в матчі з Англією

22 березня 2023 Читать на русском

Коментатор та журналіст Роберто Моралес поділився очікуваннями від поєдинку кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Англії.

"Мені б хотілося побачити змістовну гру від збірної України. У позитивний для нас результат я майже не вірю. Головне – це побачити команду сконцентрованою. Все інше це будуть дуже хиткі припущення.

"У нас багато футболістів почали грати у хороших чемпіонатах": Яремчук оцінив "оновлену" збірну України

Що може встигнути штаб Ротаня прищепити гравцям збірної? Реально там менше тижня часу. Футбол Ротаня багато в чому збігається з футболом часів Шевченка (окрім спроб зіграти обережно на Євро-2020, зокрема й проти Англії). Проактивний футбол він або знайомий футболістам, або ні. Для Зінченка, Маліновського, Циганкова, гравців Шахтаря та, мабуть, Піхальонка це їхнє природне середовище. Іншим буде важче, якщо Ротань таки зіграє у свій Ротань-стайл.

Ротань готуватиме сам чи дотримуватиметься настанов Сергія Реброва? Готувати буде Ротань. Наскільки він буде радитися з Ребровим і чи будуть вони взаємодіяти взагалі, я не знаю. В останньому інтерв'ю Сергій взагалі висловлювався без впевненості того, що він залишить ОАЕ після червня. Хто з гравців має взяти на себе лідерську роль? Я думаю, що це можуть бути Тарас Степаненко та Олександр Зінченко", – поділився Моралес в коментарі XSport.

Нагадаємо, поєдинок Англія – Україна відбудеться 26 березня на Вемблі, початок о 19:00. Окрім англійців, суперниками "синьо-жовтих" будуть Італія, Північна Македонія та Мальта.

"Мудрик буде на ключових ролях в АПЛ": Ротань – про феномен Зінченка, хитрий план на Англію і поплічників Росії