УКР РУС

У погоні за "Динамо": "Шахтар" переміг "Олімпік"

17 квітня 2016 Читать на русском

В 22-ому турі українського чемпіонату "Шахтар" розгромив земляків.

В першому таймі «Олімпік» аж нічим не поступався півфіналісту Ліги Європи. Щоправда, Містер зі стартових виставив напіврезервний склад. Окрім того, дербі пропускали Кучер і рекордсмен команди Срна. До слова, «гірників» на поле в ролі капітана вивів Тарас Степаненко. Вже на перших хвилинах «Оліміпік» втратив чудову нагоду відкрити рахунок – з чудової позиції схибив Дмитро Гришко.

Не встигли команди розбігатися в другому таймі, як Веллінгтону Нему вдався шикарний гол в дальню «дев’ятку». Розпочинаючи з цього, моменти на «Арені-Львів» домінував «Шахтар», який довів гру до розгрому. На 83-ій хвилині Марлос реалізував пенальті, а згодом Едуардо провів третій гол, скориставшись пасом від Василя Кобіна.

«Шахтар» здобуває три очки, в результаті маючи 56 балів, зберігаючи примарні шанси на чемпіонство. В «Олімпіка» налічується 21 бал.

У рамках наступного туру підопічні Мірчі Луческу «катнуть» на виїзд до сонячної Одеси, а «олімпійці» зіграли б проти запорізького «Металурга», якби не сумна доля «козаків».

Україна, Ліга Парі-Матч, 22 тур

«Шахтар» – «Олімпік»3:0 ВІДЕО

Голи: В. Нем, 46 Марлос, 83, пен, Едуардо. 89