УКР РУС

У Парижі Україна гратиме без ключових гравців захисту

16 листопада 2013 Читать на русском

Перемігши збірну Франції з рахунком 2:0 у першому матчі плей-офф відбору на ЧС-214, команда Фоменка зробили перший вагомий крок для досягнення мети. Шкода, що робити вирішальний доведеться без Артема Федецького та Олександра Кучера.

Захисники збірної України пропустять матч-відповідь у Парижі через дискваліфікацію. Правий оборонець Артем Федецький, який успішно відповідав за Франка Рібері, отримав із французами жовту картку, яка стала для другою у відборі (картки переносять з групового етапу відбору).

Центральний захисник збірної Олександр Кучер також відіграв матч на солідному рівні, навіть заробив на собі вилучення суперника, однак у кінці зустрічі ціною фолу зупинив усе того ж Рібері у швидкій контратаці - друга жовта = вилученню і пропуску наступного матчу з Францією.

Зате спокійно готуватись до гри, що відбудеться 19-го листопада, можуть дев'ять бійців Фоменка, а саме - Олег Гусєв, Анатолій Тимощук, Микола Морозюк, Євген Селезньов, Руслан Ротань, Марко Девіч, Едмар, Ярослав Ракицький та Євген Коноплянка. Кожен із них "висів" на картці, але з французами хлопці відіграли (не зіграли взагалі) чисто.

Водночас у французів втрата лише одна - центрбек лондонського "Арсенала" Лоран Кошельни також через вилучення у Києві не зможе зіграти на "Сен-Дені".