УКР РУС

У "Лаціо" вибачились за расистську заяву Луліча на адресу Рюдігера

4 грудня 2016 Читать на русском

Директор "Лаціо" зі зв'язків із громадськістю Артуро Дьяконале вибачився за слова гравця команди Сенада Луліча на адресу захисника "Роми" Антоніо Рюдігера.

Нагадаємо, після поразки "Лаціо" від "Роми" у римському дербі Сенад Луліч заявив: "Рюдігер недавно продавав шкарпетки, а тепер відчув себе феноменом".

Слова боснійського футболіста були розцінені спільнотою як расистські і керівництво "орлів" без затримки вирішило виправити ситуацію, повідомляє Squawka.

"Клубу шкода за ці слова і те, як їх інтерпретували. Прошу вибачення від імені клубу і гравця, що в запалі через програш у дербі їх сказав.

Суперечка почалась через попередні коментарі гравця "Роми". Однак ми маємо зберігати здоровий глузд і не перетинати лінію дозволеного.

Важливо визнавати свої помилки. Ми хочемо, щоб атмосфера боротьби була в рамках принципів "чесної гри", що є стилем "Лаціо", – сказав Дьяконале.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу