УКР РУС

У Києві відбувся турнір пам'яті коментатора Сергія Панасюка (ФОТО)

1 грудня 2015 Читать на русском

На полях НТК ім. В. Баннікова у Києві відбувся турнір, присвячений пам’яті Сергія Панасюка, в якому взяли участь колектив телеканалів "Футбол 1" / "Футбол 2", на якому він працював, та інші спортивні журналісти.

Відзначимо, що участь у змаганнях взяли чотири команди, зібрані з друзів коментатора: дві збірні телеканалів "Футбол 1 / Футбол 2", сформовані з зірок вітчизняного футболу та журналістів, а також команди спортивних мас-медіа та Федерації футболу України.

Додамо, що регламент турніру передбачав чотири матчі - півфінали, матч за третє місце та фінал. У підсумку, першим переможцем турніру пам'яті Сергія Панасюка стала команда експертів телеканалів "Футбол 1 / Футбол 2", яку представляли відомі в минулому футболісти: Олександр Заваров, Сергій Ковалець, Олексій Бєлік, Андрій Воробей, Едуард Цихмейструк, Руслан Костишин, Василь Кардаш, Володимир П'ятенко, Олександр Собко та інші. У фіналі зірковий колектив у напруженому поєдинку переграв збірну ФФУ з рахунком 2:0.

Третє ж місце посіли колеги Сергія Панасюка - збірна журналістів телеканалів "Футбол 1/Футбол 2", яка у втішному фіналі в серії післяматчевих пенальті переграла представників ЗМІ - 4:2 (основний час матчу завершився 2:2).

Нагадаємо, Сергій Панасюк пішов з життя навесні цього року під час гри у футбол.