УКР РУС

У Києві відбулося урочисте відкриття турніру імені Лобановського

6 червня 2017 Читать на русском

6 червня, об 11:00 в Києві відбулося урочисте відкриття турніру імені Валерія Лобановського. Церемонії відкриття передувало покладання квітів до пам'ятника легендарного тренера, який встановлений перед входом на стадіон "Динамо".

На урочистий захід прибули представники всіх чотирьох збірних-учасниць турніру – України, Фінляндії, Чорногорії та Словенії. А також почесні гості: віце-президент УЄФА, почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, президент ФК Динамо Ігор Суркіс, сім'я Валерія Лобановського разом з дочкою Світланою Валеріївною, онуками Катериною і Богданом.

Також пам'ять Валерія Васильовича вшанували легендарні ветерани, які довгі роки працювали разом тренером: Володимир Мунтян, Віталій Хмельницький, Володимир Веремєєв, Володимир Трошкін, Олег Протасов, Олександр Дамін, Сергій Кузнєцов та багато інших.

Президент ФФУ Андрій Павелко звернувшись до учасників чотирнадцятого за ліком Меморіалу Лобановського побажав успіхів і натхнення, оголосивши турнір відкритим!

Головко: Зараз на першому місці – Кубок Лобановського, який ми спробуємо виграти

Відзначимо, що молодіжна збірна України в півфінальному матчі турніру зустрінеться зі збірною Чорногорії. Цей матч відбудеться 6 червня о 18:00 на стадіоні "Динамо". У другому півфіналі поміряються силами Фінляндія та Словенія. Цей поєдинок відбудеться 6 червня о 15:00 в Борисполі на стадіоні "Колос".

Якщо українцям вдасться обіграти збірну Чорногорії, то 8 червня о 18:00 на стадіоні "Динамо" відбудеться фінал турніру. Якщо ж українці програють свій півфінальний поєдинок, то 8 червня о 18:00 на стадіоні "Динамо" глядачі побачать матч за третє місце.

Нагадаємо, що вхід на всі матчі турніру безкоштовний.

ФФУ запрошує на міжнародний футбольний турнір пам'яті Валерія Лобановського