УКР РУС

У Казахстані проти дружини Аршавіна порушено кримінальну справу за погрози місцевій моделі

20 лютого 2018 Читать на русском

Казахстанська прокуратура розслідує справу щодо повідомлень Аліси Аршавіної моделі Ользі Семеновій.

Казахстанська прокуратура порушила кримінальну справу проти дружини футболіста Кайрата Андрія Аршавіна. Причиною стала скандальна переписка Аліси Аршавіної з казахстанською моделлю Ольгою Семеновою, повідомляє РИА. Нагадаємо, Аршавіна вже встигла потрапити у скандал, коли була знята з рейсу Москва – Алмати.

Дружині гравця не сподобалось фото, де її чоловік у нічному клубі обіймає Семенову за талію. У повідомленнях Аліса представилась працівником ФСБ та погрожувала моделі відрубати пальці та підкинути наркотики. Семенова подала заяву в прокуратуру з метою захистити її від нападу.

"Все насправді серйозно. Проти мене порушили кримінальну справу відповідно до трьох важких статей. Це дуже неприємно. До суду поки далеко, зараз йдуть перевірки. Спілкуватися з цією дівчиною я не бажаю, вона хотіла піару і домоглася свого".

"Андрій, звичайно, в шоці від усього, що зараз відбувається. З цією моделлю він теж не підтримує контакт, тоді в клубі була їхня перша і остання зустріч. Так що мирним шляхом ситуацію врегулювати вже не вдасться", – зазначила Аршавіна.