УКР РУС

У "Кайраті" розповіли про Тимощука та Аршавіна: Займаються більше за інших, приходять раніше, йдуть пізніше

27 жовтня 2016 Читать на русском

Один з керівників "Кайрату" Кайрат Баранбаєв розповів про роль українця Анатолія Тимощука та росіянина Андрія Аршавіна у команді.

"У Тимощука закінчується півторарічний контракт. Ми домовилися, що в кінці сезону сядемо і будемо разом вирішувати, що далі. Скажу лише, що ми абсолютно задоволені його роботою. Тимощук тренується, як всі решта. Більше того, вони з Аршавіним іноді залишаються і займаються більше за інших. Приходять раніше, йдуть пізніше. Ставляться до своєї справи як професіонали. Як футболісти, які розуміють, що їм уже не 25 років, і їхні організми вимагають більш ретельного догляду.

Тимощук і Аршавін на своєму прикладі показали місцевим гравцям, як треба ставитися до справи. До тренувань, режиму, відновлення, поведінки поза полем. Саме тому вони в своєму віці прекрасно себе почувають. Ми і самі з їх допомогою вчилися, відкривали для себе нові речі. Які? Багато деталей, пов'язані з поїздками на виїзні матчі, організацією життя команди в них. Думали, досить купити квитки – і все. Але Тимощук з Аршавіним розповіли нам дуже багато нюансів, що дозволило нам швидше пройти цей шлях. Мені було дуже цікаво, як все влаштовано в тій же "Баварії", – розповів Боранбаєв.

"Астана" стала чемпіоном Казахстану, Тимощук завоював срібні медалі

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях