УКР РУС

У Франції виросло дуже сильне покоління гравців, - капітан збірної Албанії

9 червня 2016 Читать на русском

Капітан збірної Албанії Лорік Цана поділився очікуваннями від участі на Євро-2016 у Франції.

"Всі про це мріяли, не тільки ми, гравці, але і ті, хто любить футбол, і навіть ті, хто не любить, адже вони теж уявляли, як важливо те, що уособлює національна збірна. Знаю, як багато це значить для країни - згуртування навколо герба, нашої форми. Це несе послання про те, що албанці можуть принести користь Європі і всьому світу. Це велике звершення.

Представляти свою країну і зробити наш народ щасливим - ось що було для нас основним завданням. Проходячи крізь безліч виснажливих років, повних жертв, поразок, перемог, злетів і падінь, ми не здавалися і здійснили мрію албанців.

Щодо матчу з господарями турніру, то Франція - завжди один з фаворитів, особливо зараз, коли у них виросло дуже сильне покоління гравців, яке досягає великих успіхів після вдалого виступу на чемпіонаті світу. Господарям забезпечена підтримка місцевих уболівальників, так що нам буде дуже складно боротися з ними.

Кожна збірна їде за перемогою, і Албанія тут не виняток. Чи можливо це і які шанси - це вже інше питання. Хочемо зіграти в свій футбол і показати ті якості, які демонстрували в останні роки. Саме вони допомогли нам пройти кваліфікацію", - сказав Цана.

Нагадаємо, Албанія стартує на Євро-2016 матчем з зі Швейцарією. Також албанці протистоятимуть у групі А Франції та Румунії.

Команди Євро-2016. Група А. Албанія