УКР РУС

У "Динамо" грають "діти", тільки вони не можуть обіграти інших "дітей" в чемпіонаті, – Леоненко

5 грудня 2016 Читать на русском

Футбольний експерт Віктор Леоненко поділився думкою щодо останніх матчів 17 туру УПЛ.

Про скасовані матчі:

– У таких ситуаціях не клуби повинні думати над вирішенням проблеми, а ФФУ і ПФЛ, тому що якщо клуб проходить далі, то вони у будь-якому випадку вже вилітають, бо їм ніде грати: якщо вже "Олімпіку" не дають грати, то що вже говорити про "Нафтовик" і "Полтаву" – хто їх хоче бачити в умовній Одесі?

Про матч "Ворскла" – "Динамо":

– Я отримав задоволення від гри. Не розумію тих, хто ховає "Ворсклу". Та й "Динамо" – красиві голи, гра в один дотик, "олені" біжать. Таке поле змусило футболістів грати швидко, в один дотик і тому гра була приємною для перегляду. В ситуаціях, коли "Динамо" пропускало голи, ми бачили не втрату концентрації, а те, що футболісти дуже слабкого рівня. У Реброва просто фарт закінчився. У "Динамо", по суті, грають "діти", тільки вони не можуть обіграти інших "дітей" в чемпіонаті, а от у "Шахтаря" такі ж самі "діти" грають у Лізі Європи і виграють там. Іноземці приїжджають в "Динамо" в якості зірок, гравців збірних, але не відчувають себе "своїми". Тренерам потрібно замислитися, тому що щось, мабуть, не те: Кравець – скільки він був в "Динамо" і як тільки пішов, так відразу і один з найкращих в збірній. Гусєв чому не грає? "Динамо" вже перелаштувалось – вони весь час говорять, що вони мають грати в Лізі чемпіонів, а, виявляється, коли потрібно там грати, то вони вже не готові. Розумію, що складно грати в такому турнірі, але потрібно відразу це обговорювати.

Про матчі "Зоря" – "Дніпро" і "Шахтар" – "Сталь":

– Видно, що "Зоря" не готова грати на два фронти, раз програє в таких матчах. А ось "Сталь" зробила роботу Фонсеки: вони претендують на Лігу Європи, але окопуються у себе в штрафному. А хто буде забивати?

Мілевський потролив Леоненка кумедним подарунком

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу