УКР РУС

У чвертьфіналі - ПАР і Кабо-Верде! ВІДЕО

27 січня 2013 Читать на русском

Ситуація у групі А в режимі онлайн змінювалась просто неймовірно. Був момент, що в чвертьфінал виходила навіть Ангола. Але, в підсумку, омріяні путівки у плей-офф отримали ПАР та справжнє відкриття цього турніру - збірна Кабо-Верде.

Очікування. Для виходу у чвертьфінал господарям достатньо було сьогодні всього лише зіграти внічию. Але було одне "але". Такий підсумок не зовсім влаштовував Марокко, який у своєму активі мав лише дві нічиї, адже багато що залежало і від паралельного матчу між Анголою та Кабо-Верде. Якщо б у цьому матчі була зафіксована нічия, то господарі турніру могли прослизнути в плей-офф навіть, якщо програли б марокканцям.

Реальність. Але хто б міг подумати, що все складеться ще більш заплутано, і протягом 90 хвилин у групі відбувалась справжня драма. ПАР першими пропустив і повинен був сподіватись на те, щоб Кабо-Верде грав як мінімум унічию. Однак острів'яни взагалі пропустили, тож у цьому випадку у чвертьфіналі були марокканці та, власне, ПАР. Однак, в другому таймі Марокко пропустив гол у свої ворота і тепер - у 1/4 фіналу несподівано Ангола! Далі - більше. У Дурбані команди знову обмінялись голами і така результативна нічия була вже навіть на руку Марокко, адже в паралельному матчі Кабо-Верде хоч і забили гол, "леви" проходили через більшу кількість забитих голів. Але Кабо-Верде на цьому не зупинилися і на останніх хвилинах таки вирвали перемогу! А ви тільки подумайте, якби ПАР не зрівняв, то ми б змушені були попрощатися саме з господарями, а так довелося помахати па-па Марокко, які сьогодні разів зо три формально були у наступному раунді, але зрештою посіли третє місце. Слово, містика на КАН продовжується.  Детальніше в онлайн-трансляції матчу.

Марокко - ПАР - 2:2

Голи: Ель-Адуа, 10, Хафіді, 82 - Малангу, 71, Сангвені, 86

Кабо-Верде - Ангола - 2:1

Голи: Варела, 81, Елдон, 90+1 - Нанду, 33 (авт.)