УКР РУС

У Черкасах футболіст помер після матчу, в якому отримав перелом ноги

6 травня 2017 Читать на русском

Трагічний випадок трапився після матчу в Черкасах.

У середу, 3 травня у Черкаській міській лікарні швидкої медичної допомоги помер студент-першокурсник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Маніятела Адріан Андіса.

Громадянин Зімбабве зіграв на запрошення однокурсника у футболному матчі на стадіоні "Колос" у місті Корсунь-Шевченківський. Під час гри Маніятела отримав травму лівої ноги з підозрою на перелом кісток гомілки. Молодого хлопця доставили у тамтешню центральну районну лікарню.

Згодом Андріана переправили у Черкаську міську лікарню з діагнозом "Закритий перелом середньої третини обох кісток лівої гомілки зі зміщенням". Студент перебував у лікарні з 2 по 3 травня, де і помер.

За висновком судово-медичної експертизи, проведеної у Черкасах, причинами, що призвели до смерті, є: а) жирова емболія; б) закритий перелом кісток лівої гомілки; в) удар ногою під час гри у футбол, нещасний випадок.

Про раптову смерть студента керівництво університету 3 травня поінформувало його батьків, Посольство Зімбабве, Український державний центр міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України, правоохоронні органи.

У легендарного голкіпера "Карпат" трапилася трагедія у сім'ї

, а також у Viber