УКР РУС

У британському парламенті заговорили про можливість забрати ЧС-2018 у Росії

10 грудня 2016 Читать на русском

Член парламенту Великобританії Демьєн Коллінз після доповіді про допінг російських спортсменів переконався, що ЧС-2018 не слід було віддавати Росії.

"ФІФА повинна серйозно поставити питання про проведення чемпіонату світу в Росії після доповіді Річарда Макларена. Хіба Росія може дати гарантії ФІФА і всьому світу, що під час ЧС-2018 буде проводитись боротьба з допінгом?

Ця доповідь має шокуючий факт: система допінгу була санкціонована державою. Тобто практика використання допінгу не лише була поширена серед російських тренерів та спортсменів, а й отримувала підтримку в уряді Росії. Як такі люди, як Віталій Мутко, можуть бути у раді ФІФА?

Необхідно вжити заходів проти російських спортсменів. Також російських спортивних чиновників варто відлучити від посад у керівництвах різних спортивних федерацій", – цитує Коллінза ВВС.

У Росії стадіон для ЧС-2018 хочуть назвати на честь Фіделя Кастро, який збирав на арені аншлаг

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу