УКР РУС

Тьягу Сілва: ПСЖ не заслужив на чвертьфінал і не варто звинувачувати арбітра

9 березня 2017 Читать на русском

Капітан "Парі Сен-Жермен" Тьягу Сілва назвав причини поразки команди від "Барселони" (1:6).

"Як капітан, я дуже пишаюся своїми партнерами по команді. На жаль, у нас нічого не вийшло у грі. Нам не вдалося реалізувати те, що ми готували, а "Барселона" втілила багато що із задуманого. Це не проблема довіри або майстерності, ми показали дуже хорошу гру, але в такій атмосфері нам не вистачило індивідуальності. Ми були не в змозі протистояти супернику у вирішальний момент. Ми намагалися зберегти рахунок, а в таких випадках часом виникають труднощі.

Це боляче. Але великими гравцями є ті, які швидко долають труднощі. Цей матч стане уроком для нас. Розумію, як важко зараз нашим уболівальникам, які були на "Камп Ноу", але зараз потрібно продовжувати працювати. Це важкий момент, але потрібно дивитися в майбутнє.

Ми не заслужили виходу в чвертьфінал. Це не виправдання, але на Суаресі при другому пенальті не було фолу, і за одне з порушень на нашому гравці можна було призначити 11-метровий. Однак ми не звинувачуємо арбітра, тому що ПСЖ сам не зміг зіграти в свій футбол", – цитує Сілву L'Equipe.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Парі Сен-Жермен" (6:1) і пройшла у чвертьфінал. Дивіться відео голів і огляд матчу "Барселона" – "Парі Сен-Жермен". "Барселона" стала першою командою в історії Ліги та Кубка чемпіонів, що пройшла далі після поразки 0:4 в першому матчі. Унаї Емері після гри заявив, що суддя у матчі з "Барселоною" завдав шкоди ПСЖ.

Завдяки чому "Барселона" пройшла ПСЖ? Опитування