УКР РУС

Твіттеріада. Зінченко і "Россия", кохання Бартуловіча, гарячі провокативні фото розпусниці Шейк

4 грудня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" начитався топових мікроблогів і готовий зараз усе розкласти по поличках: армійські будні Роберто Моралеса, улюблений серіал Маріо Гьотце, суперкар Роналду і три фантастично звабливі леді зі світу футболу.

Наші. Циганик і Вацко згадали юність парубоцьку

Не все у футболі вимірюється титулами. Андрієві Вороніну не підкорилися ані Ліга чемпіонів, ані бодай чемпіонський титул Німеччини, Англії чи Росії. Проте він - у серцях багатьох вболівальників. А відтепер ще й на цегляних стінах. 

Лідера "Уфи" і дебютанта збірної України Олександра Зінченка російські журналісти взяли в облогу.

Ігор Циганик та Віктор Вацко, які перетнулися на турнірі пам'яті Сергія Панасюка, згадали спільні моменти із юності - обоє ж галичани.

Тим часом Олександра Лобода - не тільки красуня, а ще й інтелектуалка. Поспішайте бачити!

Український австралієць Микита Рукавиця (на фото - праворуч) міняє команди як рукавички. Зараз зупинився в ізраїльському "Бейтарі".

Младен Бартуловіч небанально привітав свою дружину Наталю з Днем народження. Послухайте, та він - поет!

Фотооб'єктив любить Євгена Левченка.

Тривають армійські будні Роберто Моралеса. Відомий коментатор пішов захищати Україну і не сприймає тезу про "братські народи".

У житті Дерліса Гонсалеса - серйозне випробування. Він і його сім'я вперше опинилися в умовах української зими.

У матчі Ліги Європи проти "Атлетіка" серйозно травмувався екс-захисник "Карпат", а тепер оборонець "Партизана" Грегор Балажіц. Одужуватиме словенець як мінімум півроку.

На ФБ-сторінці Олександра Шовковського завжди можна знайти щось повчальне.

Світ. Хто це на розливі? Мхітарян!

Фернандо Торрес із пацанами.

Марсело і Лола.

Теплолюбний Дуглас Коста підготувався до холоднечі у Баварії. Зацініть, яка хвацька шапочка у бразильця!

На Британських островах - не тепліше, тому співвітчизник Кости - Вілліан прикупив собі шубу, яку носять справжні аристократи.

В Еміратах "зламався" Мірко Вучініч. Через ось такі тортури змушений пройти чорногорець, щоб одужати.

У вільний від футболу час Маріо Гьотце "залипає" на "Грі престолів". Ану зізнавайтеся, хто з вас поділяє пристрасть хавбека "Баварії"?

Так розпочинається типовий робочий день у Кріштіану Роналду. Вишукана "конячка" доправить його на тренувальну базу "Реала".

До католицького Різдва - менше місяця. Марко Верратті готовий святкувати хоч сьогодні. 

Давід Вілья під сонцем Пуерто-Ріко.

Колишній голкіпер "Челсі" Карло Кудічіні опинився у Гані, де "аристократи" мають солідну підтримку місцевого юного населення. Нові "майкли есьєни" на підході.

Арда Туран, який вже невдовзі офіційно дебютує за "Барсу", визнаний людиною року в Туреччині. За версією журналу GQ, щоправда.

Генріх Мхітарян придбав новенький суперкар для свого автопарку. Вартість "тачки" зашкалювала. Та це не впливає на характер вірменського хлопця - він скромний і доступний у спілкуванні. Хочеш - може навіть тобі пива налити, якщо, звісно, вболіваєш за "Борусію".

Роберо Манчіні стабільно потрапляє у конфузи на посту наставника "Інтера". Цього разу йому дісталося борошном від Мауро Ікарді. Але - не просто так. У цей день аленаторе святував 51-й День народження, а бомбардування іменинника борошном і яйцями - поширена традиція.

Кевін-Прінс Боатенг приїхав на завжди рідний для себе "Сан-Сіро", щоб насолодитися розгромом "Сампдорії".

Роналдо-Зубастик давненько нічого не постив у Твіттері, і повернувся у мікроблог лише для того, щоб вкотре прорекламувати Poker Stars.

У Сіндзі Кагави - обнова.

Екс-голкіпер "Барселони" Хосе Пінто виявився шанувальником японської кухні.

А це - обід Гарета Бейла.

Карлос Бакка показав свій міланський дім і сім'ю.

Бонуси. Дві зразкові дружини і свавільна Шейк

У Младена Бартуловіча - ідеальна сім'я. Поки український хорват перебуває разом із клубом, про домашній затишок дбає дружина Наталя, яку Младен так гарно привітав із Днем народження. Ефектна красуня!

Жоржина Дорсетт - це модельної зовнішності і професії жона Тома Клеверлі, хавбека "Евертона" і збірної Англії. Прискіпливо оцінюємо найсвіжіші фото з її твіттера.

Іріна Шейк - у своєму звичному репертуарі. Відверті пози, бісики в очках, посмоктування пальця - все, що бентежить уяву.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

Твіттеріада. Бомбезна фігура фатальної повії Рібері, еротична нагорода для Кравця

Твіттеріада. Коноплянка шанує Циганика, дружина захисника збірної Україна пішла в поліцію