УКР РУС

Твіттеріада. Зганьбила зірку ПСЖ і оголила груди, або Русалка, яка полонила Сергія Рибалку

2 жовтня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" - про суперкар Неймара, коліно Рівалдо, життя Луїса Адріано в "Мілані". А ще у нас еротичний парад німф із берегів Ельби, Дніпра та Ла-Плати. Усе, на що ви чекали цілий тиждень!

Німецький Октоберфест - знову на передовицях спортивних ресурсів, адже там шалено "відриваються" зірки "Баварії". Ось тут, наприклад, Давід Алаба взяв під своє крило Артуро Відаля, пояснює йому всі тонкощі фестивалю. А той озброївся трояндою і мріє підчепити фройляйн.

Маріо Гьотце і чарівній Анн-Катрін Бреммель уже все знайомо. 

Дуглас Коста демонструє, як виглядає ця вакханалія на папері. Значно більше вникнути в атмосферу свята ви можете у нашому спеціальному матеріалі.

До речі, не всі баварці безтурботно віддалися пивним флюїдам. Приміром, Хаві Мартінес прилип до телеекрану і переглянув матч НФЛ. Захисник "Баварії" виявився персональним вболівальником зірки американського футболу - Антоніо Брауна.

Вілліан і Ко після поразки у Порту. Все ок, судячи з облич.

Тим часом Тібо Куртуа, який заліковує травму, разом із родиною. Усі гуртом підтримують Валері Куртуа, сестру голкіпера "Челсі", яка захищає кольори збірної Бельгії на ЧЄ з волейболу.

В "Арсеналі" відзначили чергову річницю приходу до керма команди Арсена Венгера: 19 років, 15 трофеїв.

Нові бутси Вейна Руні.

Українець Едмар Галовський. Про таких Лесь Подерв'янський писав: "Мен - пі***ц усьому". Себто, дуже крутий чоловік.

Хамес Родрігес працює із залізом. Готується до поїздки у Львів, вочевидь.

Сток - суворе англійське місто, тож якщо приїхав сюди грати, вигляд потрібно мати відповідний. Джердан Шакірі - одразу й не впізнаєш.

Наш легіонер "Вітесса" Денис Олійник зібрав друзів і прямує в Амстердам. Хлопці, почастуєте косячком?

Дві легенди. Крістіан Вієрі та Андреа Пірло під нічним небом Нью-Йорка.

Стовп оборони "Мілана" Іньяціо Абате із колишньою суперзіркою "россонері" - Алессандро Нестою...

...і своїм сином.

Тему міланського клубу продовжує Карлос Бакка, який віддав місця у першому ряду партнерам по атаці - Маріо Балотеллі і Луїсу Адріано. 

Дані Освальдо із "Порту" зачитався книгами Алехандро Ходоровскі - культового письменника і режисера шокуючих фільмів.

Мауро Ікарді - зразковий сім'янин.

Приємні новини від Рівалдо. Здоров'я бразильця іде на покращення, хоча кілька днів тому світ був шокований виглядом його коліна.

Трагедія натомість спіткала іншу легенду - Гарі Лінекера. У зірки британського футбольного телебачення померла мама. "Вона не хотіла співчуття. Вона не хотіла сліз. Вона хотіла джин із тоніком. Чірс, мамо!" - написав Гарі у Твіттері.

У форварда "Боки" Карлоса Тевеса є шанувальники навіть серед музичного бомонду. Дедді Янкі, який поруч із Карлітосом, - це один із найвідоміших виконавців у стилі реггетон.

Прогулянка сімейства Пасторе перед вояжем Хав'єра до Львова.

Карлес Пуйоль крутить педалі.

Робін ван Персі і лідери стамбульської банди "Фенера" перед грою ЛЄ із "Селтіком".

Такій тачці Неймара позаздрить навіть Роналду!

Даніло Авелар передає привіт "Карпатам" із Турина. Давненько ми не чули новин від бразильця.

Серію бонусів розпочнемо із столиці України, де мешкає Маргарита Захаренкова - дружина динамівця Сергія Рибалки. Окрім свого коханого чоловіка, а також цуцика, красуня постить немало звабливих кадрів. Дивимося і лайкаємо)))

Німецька топ-модель Лєна Герке не вперше опиняється на сторінках "Футбол 24". А все тому, що подруга Самі Хедіри - класна. Зацініть її свіжі фотки.

Ну а про Маріану Діарко ви просто не могли не чути. Днями інет порвала новина, що аргентинська модель виставила свого залицяльника (а ним виявився Есекіель Лавессі) повним ідіотом. Це була якраз Маріана. Знайомимося ближче!

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

Твіттеріада. Інше життя суперника "Динамо", шокуючий груповий "ню" колишньої музи "Реала"

Модель зйомок в стилі "ню" Ангеліна Петрова: Хочу позувати для збірної України