УКР РУС

Твіттеріада. Ветеран "Карпат" навчає Костевича любити Бандеру, Циганик пародіює Блохіна, а Коноплянку – зацілували

3 лютого 2017 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" – про таємну пристрасть Артема Бєсєдіна, новий лук екс-зірки "Шахтаря" і прощання Френка Лемпарда. Наостанок – особливо гарячі бонуси.

Наші. А "Динамо" біжить? Коні біжать

Екс-захисник збірної України Віталій Мандзюк дуже тривалий час – без футболу. Дошкуляють травми. Вільний час використовує, зокрема, для дегустації напоїв.

Досвідчений півзахисник "Ворскли" Андрій Ткачук знайшов у Львові місце для поцілунків. Поруч – його донечка.

Малага дивовижним чином впливає на Дениса Бойка. Навіть попри статус запасного голкіпера, у нього грайливий настрій.

"Подарували знимку часів Олега Блохіна. Будем разбираться", – іронізує Ігор Циганик. На фото він поруч із Євгеном Макаренком і Володимиром Кобельковим.

Чинний форвард "Динамо" Жуніор Мораєс із персональними вболівальниками.

Його партнер по нападу Артем Бєсєдін має інтерес до коней. Ви знали?

Вікторія Коноплянка просто взяла і зацілувала свого коханого чоловіка. Хто із українських вболівальниць хотів би опинитися на її місці – підніміть руки!

Захисник "Фрозіноне" Василь Прийма вшанував пам'ять Андрія Кузьменка – вчора виповнилося 2 роки, як Кузьма трагічно загинув. Обидвоє – і футболіст, і співак – із Новояворівська, що на Львівщині.

Новачок "Леха" Володимир Костевич, даючи інтерв'ю польським журналістам, дипломатично відповів на запитання про фотографію біля пам'ятника Степана Бандери. Це не сподобалося Володимиру Вільчинському, оборонцеві "Карпат" на межі 90-2000-х, і ветеран дав пораду молодому футболісту у Facebook.

Не до політики Павлу Полегеньку, захиснику "Зірки". Після тренування на зборах – приємний релакс. Спробуйте відшукати на цьому фото Полегенька – завдання не з легеньких.

Світ. "Футбол – це вам не шахи"

Вінгер "Баварії" Дуглас Коста у новому образі. Як вам?

Роналдо знову прагне бути найкращим – тільки тепер у віртуальній площині.

Френк Лемпард оголосив про закінчення кар'єри. Мегаподія співпала із Днем народження його дружини Крістін. Чудово – подвійна нагода підняти пару тостів.

"Дякуємо, Френк". Як футбольний світ відреагував на завершення кар'єри Лемпарда

Луїс Суарес: Поїхали!

Оборонець сенсаційного "Лейпцига" Віллі Орбан грає, або робить вигляд, що грає, у шахи.

Das ist fantastisch, або Хто ці нахаби із "Лейпцига", які замахнулися на трон "Баварії"? Part I

Минулого року екс-голкіпер "Шахтаря" Стіпе Плетікоса попрощався із професіональним футболом. А ось так 38-річний хорват виглядає #прямозараз.

Вам кепсько вдаються селфі? Для таких, як ви, Радамель Фалькао дає майстер-клас.

Колумбійський заробітчанин Фредді Гуарін у Шанхаї "ганяє чаї".

Сімейство Хабі Алонсо здійснило похід у гори – на лижі. Краса неймовірна!

Лукас Подольскі поруч із статуєю Метіна Октая – легенди "Галатасарая", рекордсмена за кількістю титулів найкращого снайпера чемпіонату Туреччини (аж 6!).

Роналдінью, який ніколи не стане тренером, знову зібрався у дорогу. Він – амбасадор "Барселони".

Вкотре переконуємося, що Ікер Касільяс вміє бачити і оцінити момент, зафіксувавши його за допомогою об'єктива. Типовий трамвайчик у Порту.

Бонуси. Еротична диктатура

Джоана Санс, муза Дані Алвеса – іспанська модель, спроможна своїми фото влаштувати ядерний вибух у серцях мільйонів шанувальників. Бабах!

Свого часу Алін Ліма наважилася на героїчний вчинок – відшила самого Кріштіану Роналду. Бразильська модель, яка живе і працює в Австралії, однозначно заслужила на вашу увагу.

Третя леді – також із характером. Даніела Чавес пристрасно вболіває за збірну Чилі, а якщо у національної команди щось не вдається – нищівно критикує.

Дівчина дня. Спекотна модель Playboy, яка тероризує збірну Чилі і вимагає прогнати захисника команди "засц***м ганчірям"

Сторінка автора у Twitter

Твіттеріада. Як одноклубник Кравця закосив під Бекхема, Вацко попрощався із волоссям, а Король футзалу висловив респект екс-захиснику "Карпат"