УКР РУС

Твіттеріада. Селфі Тотовицького із "кумом Мессі", жагуча фотосесія журналістки, яка зробила боляче легендарному напарнику Шеви

23 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" розповідає, як живуть наші легіонери у Бельгії, Німеччині, Норвегії та Іспанії. У "бонусах" – три гарячі леді, дві з яких обов'язково зацікавлять вболівальників "Динамо".

Наші. Тортури при "мінус 110"

Яке ж яскраве життя у наших хлопців закордоном! Сергій Погорілий, голкіпер клубу "Буде-Глімт", зі знанням справи рибалить у норвезьких водах.

Андрій Тотовицький, який не так давно став гравцем бельгійського "Кортрейка", вразив своїм селфі із персоною, яка, за версією підписників Андрія, дуже схожа на кума Мессі – Серхіо Агуеро.

Денис Олійник, втішений прем'єрним голом у Бундеслізі, а також поверненням дружини, разом з Артемом Федецьким почувається ОК у колективі "Дармштадту".

У "Байєрі" Владлена Юрченка загартовують морозильною камерою при температурі "мінус 110". Бррр.

Бека Вачіберадзе і прекрасна Севілья. Тут однозначно тепліше.

Євген Левченко: "Разговор по душам".

На вулиці "гірника" Максима Малишева перекинулася вантжівка із... коханням.

Активний відпочинок Дмитра Кльоца.

Комусь релакс, а комусь - нові виклики. Богдан Бутко підмахнув із "Шахтарем" новий контракт і має хороші перспективи замінити в основному складі Даріо Срну.

Світ. Кажемо Роналду: "Смачного"

Важкі думи напосіли на хавбека "Ювентуса" Клаудіо Маркізіо. Чоловік вже тривалий час поза футболом через травму.

Давід Вілья дивиться пряму трансляцію матчу "Барселона" - "Атлетіко". Вгадайте із трьох спроб, за кого він вболіває.

Тим часом його одноклубник по "Нью-Йорк Сіті" Андреа Пірло азартно грає у пінг-понг.

Ще один могутній "американець" Стівен Джеррард кайфує під небом Каліфорнії.

Марко Матерацці привітав Роналдо із 40-річчям. Вони грали в одній команді, "Інтері", упродовж нетривалого часу, але приятельскі стосунки пронесли крізь час.

"Секс футболу не зашкодить". Топ-6 феноменальних жінок Роналдо

Думаєте, це Шакіл О'Ніл? Чи якийсь "вишибала" із нічного клубу? А от і ні. Вітайте форварда англійського "Вікома" Адебайо Акінфенву!

Лідер "Тоттенхема" Харрі Кейн травмувався, проте це не зашкодило зйомкам.

Ось чим займається Іван Ракітіч після матчів за "Барселону".

Бруклін Бекхем вже майже дорослий.

Королівська трапеза Кріштіану Роналду.

Мі-мі-мі вечора! Лукас Подольскі із найкращим другом.

Зайвий у планах Моурінью Бастіан Швайнштайгер роздумує над своєю кар'єрою. Куди далі?

Екс-динамівець Джермейн Ленс і його малий, який росте, мов на дріжджах.

Легендарний "канонір" Робер Пірес – вже "не торт". Куди поділася розкішна чуприна, Робере?

Перехід у "Ніццу" воскресив Маріо Балотеллі. Тепер італійський форвард знову цікавий для митців із народу. Оцей шедевр якогось бога фотошопу СуперМаріо не посоромився розмістити в Instagram.

Бонуси. Грузинські чари і багато апеннінського тепла

Днями "Футбол 24" розкрутив на інтерв'ю капітана тбіліського "Динамо", а в минулому – гравця "Динамо" київського, а також "Дніпра" і "Таврії" Олександра Амісулашвілі. Скажемо по секрету: вийти на зв'язок із ветераном збірної Грузії нам допомогла його дружина – Ніні Заргуа, яка виявилася приємним співрозмовником і справжньою красунею.

А це вже кохання Тараса Романчука, нашого півзахисника "Ягеллонії" із Білостока. Звати красуню Катрін Корсак. Будемо знайомі.

"Я закохався вперше у житті", - зізнався екс-форвард "Мілана" Філіппо Індзагі, який у вже достатньо зрілому віці зустрів Алессіа Вентуру – італійську модель, танцівницю і телеведучу. Та яким би не було між ними кохання, його отруїв егоїзм Піппо та Алессіа. Два яскраві індивідуалісти не зуміли зжитися, тому розійшлися, спричинивши величезне розчарування шанувальникам красивих історій. "Який же я ідіот", - бідкався потім Індзагі. Але було пізно.

Сторінка автора у Twitter

Твіттеріада. Новий форвард для "Динамо", Роналду знову переплюнув Мессі, а шведська модель сексуально поніжилася із м'ячем