УКР РУС

Твіттеріада. Селфі перед мордобоєм

22 вересня 2014 Читать на русском

"Футбол 24" зібрав найцікавіші пости з практично двох десятків зіркових акаунтів: голи, круті тачки, престижний релакс, подорожі, жони-красуні – все тут.

Матч «Реала» проти «Депортіво» став однією з найпомітніших подій вікенду – завдяки своїй результативності. Знано покуражився і Кріштіану Роналду, який оформив хет-трик і вийшов на першу сходинку бомбардирських перегонів.

"Який чудовий матч. Хала Мадрид!" - написав Рон

Рекламна пауза від Кріша...

Дані Освальдо минулого тижня побував у Києві, де його «Інтер» зумів обіграти «Дніпро».

З Тевесом відзначили цей успіх

Марко Матерацці зустрічають в Індії «хлібом і сіллю». Тут потроху звикають до засилля зірок – невдовзі стартуватиме «ліга пенсіонерів».

Ще один легендарний італієць – Фабіо Каннаваро цими днями побував у Парижі.

"Добраніч, Париж!"

"Успіху всім моїм друзям з "Аль Ахлі", - Каннаваро має на увазі дубайський клуб, де він закінчив кар'єру три роки тому

Хав’єру Пасторе не потрібні «Феррарі» найновіших моделей. Адже він зацікавився ось такою милою тачечкою.

Пабло Сабалета не зумів дограти до фінального свистка матч проти «Челсі». А все тому, що перекриваючи кисень Дієго Кості, іноді робив це надто жорстко. Проте, на думку аргентинця, форвард «Челсі» також заслуговував червоної картки. «Дивлячись на це, не можу повірити, що Коста залишився на полі», - написав Сабалета після поєдинку.

Давід Вілья проводить чимало часу в тренажерному залі. Навіть у неділю.

Привів своїх родичів на матч "Нью-Йорк Ред Буллз" - "Сіетл" (4:1)

Дані Алвес помітно розчарований якістю своїх подач у переможному матчі «Барси» з «Леванте».

Карлос Тевес вирішив долю топ-поєдинку кальчо між «Міланом» і «Юве». «Нема слів! Ти – моя гордість», - написав Карлітос, присвятивши гол своєму новонародженому сину.

Санті Касорла грає за «Арсенал», проте, як і зазвичай, згадує свої найперші клуби. У цьому конкретному випадку – «Рекреативо».

До спогадів вдався і Мігель Мічу, який мав нещастя опинитися в «Наполі», що перебуває у крутому піке. Рік тому іспанець допоміг «Суонсі» здобути вражаючу перемогу на полі «Валенсії» в рамках Ліги Європи.

Едгар Давідс полюбляє час від часу запостити щось оригінальне. То, перепрошую, дупу якогось нудиста розмістив у своєму мікроблозі, то тепер – колоритного фана «Юве».

Жорді Гратакос, спортивний директор академії «Дніпра», знову зізнався у любові до України.

Дірк Кюйт допоміг вчора «Фенербахче» мінімально обіграти «Газіантепспор» у третьому турі турецької Суперліги. «Канарки» зараз ділять перше місце напару з клубом «Акхісар».

Маріуш Лєвандовскі знайшов сніг у… Еміратах. А після холоднечі – в сауну.

Хавбек «Іллічівця» Давід Таргамадзе тісно товаришує із екс-одноклубником  - Торніке Окріашвілі, який зараз виступає у «Генку».

А ось інший ракурс – це фото вже зі сторінки Окрі. Додамо, що зараз у Торніке – чималі проблеми через дебош.

В Дениса Олійника – все спокійно. Український легіонер «Вітесса» призвичаюється до голландської Ередивізі. Адаптації сприяє присутність коханої.

У Младена Бартуловіча також надійний тил – дружина Наталія і донька Ніколіна.

Сімейну тему продовжує форвард «Говерли» Сергій Кузнєцов.

Артем Мілевський досі холостякує. Але з того не робить проблеми, відриваючись там, де хорватські гори підпирають небосхил.

Підсумовує минулий тиждень «Євген Коноплянка». Ця знаменитість вміє лаконічним, проте всеохоплюючим твітом влучити в десятку.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter