УКР РУС

Твіттеріада. Роналдінью у небі або Пригоди українця на голландській трасі

21 січня 2013 Читать на русском

Сьогодні "Футбол 24" завітає в Австралію, Бразилію, Англію, Німеччину та багато інших куточків планети.

Але змушені розпочати огляд з достатньо прикрої новини. Твіттер осиротів на дві непересічні персони - з його лав практично синхронно вийшли Робін ван Персі та Гаррі Лінекер, які знищили свої аккаунти. Голландець не з'являвся тут з 11 серпня минулого року, тож тепер тільки оформив офіційне "розлучення". А ось Лінекер, твіти якого ми залюбки цитували, хоче більше часу присвятити своїй сім'ї. "Твіттер його відбирав у мене, - каже Гаррі. - Хочу навчитися жити без соцмережі".

А ось Алекс Дель П'єро лише увійшов в азарт і постить на Твіттері різноманітні цікавинки. Зокрема, маємо змогу переглянути атмосферний відеоролик про нещодавній розгром, який "Сідней" влаштував "Веллінгтону" з рахунком 7:1, а сам Алекс оформив покер.

На фото: Алекс з фанатом і татухою на свою честь

На фото: В товаристві тенісисток-співвітчизниць Сари Еррані та Роберти Вінчі

На фото: "Приємно, що італійська команда стала чемпіоном світу з дельтапланеризму" (Дель П'єро)

Поки Дель П'єро шаманить в далекій Австралії, його рідний "Юве" шматує на вузькі чорно-білі смуги захист "Удінезе". Один з голів в активі чорногорського форварда "Синьйори" Мірко Вучініча. "Щасливий, що не лише провів на полі всі 90 хвилин, але й посприяв вагомому успіху", - пише Вучініч.

На фото: Вучініч повертається з тренування

На фото: Маскарад з нагоди Нового року. Хто знайде Вучініча?

На Туманному Альбіоні продовжують приємно дивувати валлійський "Суонсі" і його голеадор Мічу. Ось і зі "Стоком" команда Лаудрупа впоралася без будь-яких "але". Мічу не забив, зате дуже швидко, буквально через 20 хвилин після фінального свистка, відписав у Твіттері: "3:1, чудова перемога, хлопці! Дякую за підтримку, вона знадобиться нам у середу". Хто ще не знає - на тижні відбудеться матч-відповідь півфіналу Кубка Ліги між "Суонсі" та "Челсі". На "Стемфорді" "лебеді" здобули переконливу перемогу, тож однією ногою вже на "Вемблі".

На фото: До "аристократів" готуються на снігу

На фото: Почесний вболівальник "Суонсі"

На фото: Голеадор "лебедів" у народній творчості

У Класа-Яна Хунтелара травма коліна, тож за іграми своєї команди він може стежити лише з трибуни. Ось який репортаж форвард організував у п'ятницю, коли його "Шальке" зіграв у хокей з "Ганновером" (5:4)...

З дороги, Джеку! Прямуємо на гру проти "Ганновера"!

Фанати готові. Нехай розпочнеться гра!

Фарфаннннн! Чудовий пас від Холтбі!

Дракслерррр! Чудовий пас від Холтбі!

Перервався зв'язок... Але яка гра! 4:3 зараз. Гарні голи Хьогера та Маріки з пасами Холтбі і Нойштедтера.

Прекрасний матч Люїса Холтбі. 2 передачі та 1 гол! Вагомий внесок для команди і для нього, звісно. 5:4 у підсумку.

На фото: Веселий настрій перед веселим матчем

На фото: Спільна мова з наймолодшим фанатом

На фото: Цілющий масаж, який невдовзі поставить Хунтелара на ноги

Месут Озіл у "Реалі" став зіркою: зіркові пости, зіркові фото, зіркова музика. А тепер поясню, що маю на увазі. Зіркові пости - це записи в стилі "доброго ранку", "привіт", "добраніч". Щось ще писати - ліньки, та й навіщо? Вже за слово-два фанатки готові цілувати тобі п'яти. Зіркові фото - це шаблонні знімки свого фейсу, виконані собою ж на мобільний. Зіркова музика - це шалено відомі поп-виконавці, що виконуюють шалено дорогі хіти, які по-суті є суцільним несмаком. Як приклад - пісенька Ріанни, під яку Озіл вчергове напише щось на кшталт "Валенсія" - "Реал" і поставить крапку.

Неймар - теж зірка. А тому автор цих рядків навіть не намагається розшифровувати його повідомлення, краще одразу перейти до відеоролика.

Поки юному співвітчизнику ще належить здобути собі авторитетне ім'я не лише рекламою і телешоу, а й грою в Європі, Роналдінью вже всього цього досягнув. У пошуках нових викликів та відчуттів віртуоз сів за штурвал літака.

На фото: "Вирішив стати пілотом. Хоча б на фото" (Ронні)

А що наші зірки та зірочки? Євген Левченко, наприклад, лише тепер зрозумів, що від зими не сховатися навіть у затишній Голландії: "В жизни я два раза падал с велосипеда, в детстве, когда не заметил пень, и несколько минут назад, не поменяв летнюю резину". Подумавши, що сила - в автомобілі, Левченко пересів з двох коліс на чотири. Як же він помилявся! "Задача: еду на машине с летней резиной, по заснеженной дороге 7 км/ч. Проехать нужно 50 км. Вопрос: когда я буду дома и чем заняться в машине?"

Євгена Морозенка, динамівського хавбека, який грає за "Слован" (Ліберец), ми розшукали в джунглях "В Контакте". Тож за традицією до уваги читачів його найкращі фото, а також музичний плей-лист.

Олег Бабій, Футбол 24

Тwitter автора - @Gullit_87