УКР РУС

Твіттеріада. Пристрасть Циганкова + райська насолода Тейшейри, або Її ніжки забивали за "Арсенал"

30 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" демонструє засилля знаменитостей на матчі МЮ з "Зорею", шикарний відпочинок екс-лідера "Шахтаря" і халепу, в яку потрапив Бекхем.

Наші. Жозе і Грицай

Фотографією Вадима Шаблія і Жозе Моурінью вже нікого не здивуєш. А от "особливе" селфі Олександра Грицая, знаменитого екс-хавбека "Дніпра" та "Зорі", а зараз помічника Юрія Вернидуба - інша справа.

Та що там Моур! Матч МЮ - "Зоря" відвідав сам Олег Кононов, який зараз у творчій відпустці.

Тим часом колега Шаблія Олександр Панков рвонув у Грецію, на "Караїскакіс", де переглянув матч "Олімпіакос" - АПОЕЛ. Анонсує, між іншим, переїзд сюди одного із київський "динамівців", але прізвище клієнта тримає у секреті.

Головний герой стамбульської нічиєї "Динамо" Віктор Циганков - завзятий геймер, як виявилося. Із величезною радістю демонструє нові шпільки.

Світле майбутнє. 12 цікавих фактів про Віктора Циганкова

Хавбек "Іллічівця" Олег Міщенко важко працює у залі.

Півзахисник "Ворскли" Андрій Ткачук організував свято - ДН у малечі!

Руслану Маліновському у Бельгії дуже затишно. Поруч - кохана дружина Роксана.

Андрій та Юлія Вороніни також завжди разом.

А ось Давід Таргамадзе потрапив у не найсвітлішу смугу свого життя. Вже тривалий час екс-хавбек "Олександрії" та "Іллічівця" перебуває без команди.

Світ. З привітом із Китаю

Серхіо Рамос в Instagram демонструє світу, що "Реал" дуже сильний на тренуваннях. Щодо офіційних матчів є великі сумніви.

Кріштіану Роналду очікує на Зідана, щоб продовжити скандальну дискусію.

Форвард "Цзянсу Сунін" Алекс Тейшейра розкішно відпочиває у компанії дружини після чергового матчу.

Леонардо Бонуччі мріє грати, як Циганков.

Андер Еррера демонструє, як виглядають фейси, коли вдається "відскочити" в матчі проти "Зорі".

Підтримати Маркоса Рохо у двобої із суворим Каменюкою і Ко приїхали його знамениті земляки - Дієго Міліто та Вальтер Самуель.

"Аристократ" №1 Джон Террі поруч із Кубком Райдера. Престижний трофей за традицією розігрують між собою збірні США та Європи із гольфу.

Неймар зустрічає супергостя в особі Ентоні Кідіса, соліста гурту Red Hot Chili Peppers. Ну що, фанати "перців", хто із вас ще не топить за "Барсу"? Саме пора починати.

Ось така у Халка доня.

Був серіал "Просто Марія". Ну а це - просто Фалькао.

Девід Бекхем - футбольний пілігрим. А мандруючи світом, щохвилини ризикуєш вскочити у халепу.

Бонуси. Бар та інші джерела натхнення

Їй ще й 20-ти немає, а Карла Хамфрі вже забивала за жіночу команду лондонського "Арсенала". Зараз, щоправда, орендована "Донкастером". У побуті - доволі сором'язлива, але ж красу так просто не сховаєш.

Крістіна де Пін - популярна в Італії модель і телеведуча. А ще вона дружина хавбека "Мілана" Рікардо Монтоліво. Все, шлях у Твіттеріаду відкритий!

Нарешті - головна подія вечора! Вихід Бар Рафаелі. Її ви пам'ятаєте із попередніх випусків Твіттеріади. Коротко: ізраїльська топ-модель, найсексуальніша жінка світу за версією одного з престижних глянцевих журналів. У певний період зачастила на домашні матчі "Барселони". Припускали, що претендувала на одного з лідерів команди. Але у Барселоні жінки пильні - вихопити своїх чоловіків не дозволили.

Ну, як вам бонуси? Сеу Жозе залишився задоволений.

Сторінка автора у Twitter

Твіттеріада. Селфі Тотовицького із "кумом Мессі", жагуча фотосесія журналістки, яка зробила боляче легендарному напарнику Шеви