УКР РУС

Твіттеріада. "Переможемо Росію, рушимо з військами на Словенію"

23 лютого 2015 Читать на русском

Жервінью вітає з новим роком, Калініченко цитує Яроша, а Алаба стає гравцем року. Це не легка наркоманія, а реальні факти, які "Футбол 24" почерпнув із мікроблогів знаменитостей.

Частина українців, попри детальне  тлумачення того, що це свято для нас – чуже, нав’язане совком, а також країною, з якою ми вже рік як воюємо, все ж відзначає так званий День защитника отечества. От В’ячеславу Малафєєву, голкіперу «Зєніта», - можна. Це його, рідне. Та й зброю, як бачимо, тримав колись в руках.

Цікаві новини із табору «Баварії». Читачі видання «Кронен Цайтунг» обрали австрійського таланта Давіда Алабу найкращим гравцем року. Роналду? Ні, не чули.

Вейн Руні після поразки у Суонсі вирішив спуститися з небес і поспілкуватися із звичайними хлопчаками. Зрештою, Шрек ніколи особливо не грішив зірковою хворобою.

Дані Алвес і стиль – нерозлучні.

Мац Хуммельс із «Борусією» вже взяли курс на Турин, де завтра зіграють першу з двох партій проти «Старої Синьйори».

А це Обамеянг із Чіро Іммобіле, який ще кілька днів тому скаржився на те, що його ігнорують партнери. Селфі з Ройсом габонець супроводив коментарем: «Схожі? Брати? Справді?» Дотепник.

Париж ще не набрид Давідові Луїсу. Бразилець продовжує із роззявленим ротом фоткати навіть Ейфелеву вежу.

Райський куточок і на фотографії Євгена Левченка.

Мігель Велозу і Паола Преціозі. У португальця з’явився вільний день поміж Лігою Європи і стартом другого кола УПЛ, тож він потішив увагою свою кохану.

У Роберта Лєвандовскі, чиї ноги ще минулого тижня топтали львівську бруківку, ювілей в Інстаграмі – один мільйон фоловерів. Для досягнення цієї висоти форварду «Баварії» знадобилося 58 тижнів і 215 постів.

Жером Боатенг насолоджується погожим днем у Мюнхені. Скоро весна.

Маг і чарівник Роналдінью потрапив в облогу шанувальників свого таланту в одному з ресторанів. Хоча, куди йому до Олега Саленка, який у Валенсії був просто нарозхват.

Луїш Фігу продовжує агітувати за свою кандидатуру на пост президента ФІФА. Португалець виступив на легендарному «Вемблі».

Форвард «Роми» Жервінью привітав усіх китайських шанувальників свого таланту із Новим роком. Як відомо, цьогоріч він святкувався 19 лютого.

Петр Чех поза футболом ходить ще й на хокейні матчі. Спільне фото із бригадою рефері.

Сімнадцятого лютого виповнилося 52 роки самому Майклу Джордану. Марко Матерацці привітав свого кумира за допомогою соцмереж.

Ще один італійський ветеран Крістіан Вієрі потрапив художникові на олівець. На малюнку зображена спроба Бобо зробити селфі.

Давід Таргамадзе, якого ми вже в Україні, схоже, не побачимо, тримає фасон.

Руд Гулліт привіз свого сина у клубний музей «Мілана», а також познайомив із провідними виконавцями команди.

Рауль Мейрелеш зафіксував у Туреччині сніг. «Тільки одна річ може розтопити цей сніг – спів наших вболівальників», - вважає півзахисник «Фенербахче».

Фабіо Каннаваро робить перші несміливі кроки на тренерській посаді китайського «Гуанджоу Евергранд». Колишній наставник команди - маестро Марчелло Ліппі вирішив на власні очі пересвідчитися, як іде робота.

Поки Іріна Шейк відкрито полює на нового обранця, Кріштіану Роналду зосереджується у вільний час на вихованні сина і дресируванні собаки. Майже ідилія.

Давід Сілва, найкращий гравець АПЛ на думку Джеко,  готовий до побачення з «Барсою».

Харрі Кейн за мотивами дербі проти «Вест Хема»: «Ніколи не здавайся!»

Динамівець Бетао передав неймовірну красу природи.

Фернандінью. Кава з Глаусією.

Ретрофото. Екс-«гірник» Маріуш Лєвандовскі в часи виступу за юнацьку команду. Хто його відшукає – той молодець.

Юрій Путраш із «Чорноморцем» готувався до другої частини сезону у турецькій Анталії.

Після теракту в Харкові Максим Калініченко власноруч скоротив кількість своїх фоловерів. Адже фраза «Твари...Когда же это закончится всё...», адресована терористам із «русского міра», спрацювала як лакмусовий папірець: одразу проявилася «вата». «Нелюди... Начал банить», - повідомив згодом екс-півзахисник збірної України. А ще він перепостив звернення Дмитра Яроша.

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич із розумінням сприйняв вчинок Андрія Ярмоленка у Генгамі.

Ну і як завжди – на межі фолу – зіграв фейковий Євген Коноплянка.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter