УКР РУС

Твіттеріада. Нелегкий шлях Едуардо із Санкт-Галлена в Донецьк

10 березня 2014 Читать на русском

"Футбол 24" зібрав найцікавішу інформацію з мікроблогів безстрашного Пепе, травмованого Джузеппе Россі, бездоганного Мхітаряна. Ми дізналися, чим пишається Озіл і яка зірка відпочиває у зоопарку.

А розпочнемо з традиційного героя нашого огляду - Давіде Москарделлі, форварда "Болоньї". В останньому турі чемпіонату проти "Сассуоло" Моска увесь матч просидів на лаві запасних, що, зрештою, жодним негативним чином не вплинуло на його популярність серед тіфозі. Вони охоче з ним фотографуються, а деякі навіть уподібнюються до Давіде на карнавалах. До речі, кілька годин тому Москарделлі публічно підтримав Кевіна Стротмана, для якого цей сезон вже, на жаль, закінчився.

Моска з фанатесою

Номер 10 непогано закосив під Москарделлі на карнавалі

Ще один клон. Чи клоун

За кермом - оригінал

Джузеппе Россі вже давно перебуває в лазареті, лікуючи порвані "хрести". Поки "Фіорентина" не надто успішно грає без свого головного форварда, Россі мило проводить час із пасією. Вдвох ці голубки переглядали нещодавно церемонію нагородження Оскаром. А ще Джузеппе уважно стежить за НБА і запитує сам у себе: "Хто кращий - теперішній Леброн (Джеймс, форвард "Маямі" - Авт.), чи Кобі (Браянт, зірка "Лейкерс", - Авт.) у розквіті сил?" В цьому ж твіті пише, що більше схиляється до Чорної Мамби, себто - Браянта.

Оскара! Оскара!

Легендарний Боб Марлі знав, як поводитися з м'ячем. Россі останніми днями часто постить світлини великого сина Ямайки

"Дроворуб" мадридського "Реала" і збірної Португалії - Пепе вже повністю готовий грати на чемпіонаті світу. Амуніція, як і бойовий дух - на найвищому рівні.

"Я готовий грати без страху", - пише Пепе

Пепе у компанії кількох поколінь збірної Португалії

З легендарним португальським тренером Нело Вінгадою, який зараз очолює олімпійську збірну Ірану

Домашня атмосфера в Королівському клубі

Едуардо да Сілва, форвард "Шахтаря" і збірної Хорватії, здійснив вояж у табір націоналки, яка розписала бойову нічию 2:2 із швейцарцями у Санкт-Галлені. "Повернувся до Донецька, втомлений поїздкою, але таке життя", - написав Едуардо наступного дня. Не надто радісний пост, але кому з футболістів УПЛ зараз легко?

Спаринг із "Шахтарем U19". Едуардо забив три м'ячі

Кевін-Прінс Боатенг щойно оговтався від святкування свого 27-річчя (6 березня). Першим ділом футболіст повів свою вагітну наречену у... зоопарк.

Животик Сатти росте, мов на дріжджах

Жером (ліворуч) і Кевін-Прінс Боатенги. Фотка на всі гроші!

Святковий тортик

Генріх Мхітарян невдало з'їздив у збірну - вірмени грали на Росії і без шансів поступилися. Проте у Німеччину футболіст повернувся не з порожніми руками. Він привіз нагороду найкращому гравцеві СНД та Балтії за підсумками 2013 року.

Заслужений трофей

Клопп мирно пропонує Генріху "виставити" за нагороду

Кель приніс перемогу над "Фрайбургом"

З Казаряном (ліворуч) і Малакяном. У коментарях пишуть, що Казарян - це Роберт Лєвандовскі :)

Месут Озіл забив вперше з бозна-якого часу. М'яч німця допоміг "Арсеналу" розбити "Евертон" у чвертьфіналі Кубка Англії.

Англійський десант - Шюррле, Мертезакер, Подольскі та Озіл прямують у табір збірної

Вже у таборі - з Жеромом і Полді

Месут - найкращий футболіст Німеччини-2013

Окриленим повернувся в "Арсенал"

Есек'єль Лавессі впевнено прямує з ПСЖ до чемпіонства. А ось у вояжі збірної Аргентини в Румунію Лавессі не допоміг нічим - бліда нулівка у спарингу. Лео Мессі аж знудило від такого футболу.

Перед товарняком

ПСЖ - "Марсель"

"Бастія" - ПСЖ

У рубриці "Обережно! Фейк!" - улюблений багатьма Канабіна. У людини, що пише під іменем Євгена Коноплянки, з гумором усе гаразд. Трохи політики, трохи футболу - життя, яким воно є.

Олег Бабій, Футбол 24

Twitter автора - @Gullit_87