УКР РУС

Твіттеріада. Лідер "Зорі" зафрендив Рауля, або Навіщо екс-захиснику "Дніпра" сумка Louis Vuitton

23 грудня 2013 Читать на русском

Окрім цих актуальних подій і явищ "Футбол 24" порадить, чи варто шукати Джека Вілшера в Інстаграмі, скуштує шашлика на пікніку Мілевського, намалює Касільяса за 1 хвилину і 21 секунду тощо.

В Україну зима відмовляється приходити. То що робити тим, хто марить засніженими курортами? Правильно - їхати у болгарське Банско, як це зробив македонський гренадер-захисник "Волині" Ванче Шиков. Пірінські гори він підкорив не сам, а разом із сім'єю.

На Альбіон, що Туманний, стрімко наближається Різдво. Хавбек "Арсеналу" Джек Вілшер урочисто рапортує: "Різдвяні покупки зроблено!" Заодно застерігає своїх персональних фанів: "Мене немає на Інстаграмі! Остерігайтеся фейків". Команда Вілшера останнім часом дещо здала і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. Відновити енергію Джек спробував, проковтнувши ось такий підозрілий "грін-бул". "Це мало б мене "роздуплити", - пише півзахисник.

Життя прекрасне на газіантепській вулиці Артема Мілевського. У гості завітав Денис Адлейба, а отже гаяти не можна ні хвилини - пікнік! "Передновогодний пикник", як написав сам Міля.

Дуже цікаво читати коменти до фото: "А где женщины?", "Бутылку под стол спрятал?", "По чем  там у вас петрушка?".

"Всегда рядом", - коментує Артем наступне фото. Істинно!

Ну й відгуки від народу: "Как всегда бухаешь", "Когда начнешь в заявку попадать, Миля?". Отакого характеру...

Чи пам'ятаєте знаменитого бразильця Кафу? Його ще Рабіновіч в київський "Арсенал" начебто хотів купити. Так ось захисник і чемпіон світу підтримує спортивну форму, популяризує футбол і активно веде сторінку в Твіттері.

Кафу, Пеле та інші достойники

"Невеличкий матч тут, вдома, з друзями" (Кафу)

А він ще й у кікері - професіонал!

Віталій Дєнісов, буйногривий захисник московського "Локо", якого шанують в "Дніпрі", мав необережність виставити фото, де позує із сумкою Louis Vuitton. Одразу з'явився обурений комент: "Ну зачем мужыку сумка луи виттон?" Дєнісов не розгубився і парирував: "Надо будет теперь сумку выкинуть и ходить с пакетом или авоськой".

Давід Луїс російського "розливу"

Навіжений сторожовий пес "Реалу" - Пепе постить дві абсолютно милі світлини з острову Мадейра.

"Перший будинок, в якому я мешкав на Мадейрі, коли виступав за "Марітіму" (Пепе)

"Велике дякую мешканцям Фуншалу, які з першого дня були до мене дуже прихильними" (Пепе)

Одноклубник Пепе - Ікер Касільяс передав привіт футболістам "Кастільї": "Мої найщиріші вітання хлопчакам із "Реал Мадрид Кастілья". Справа в тому, що в "свіжому" турі Сегунди друга команда Королівського клубу перемогла середняка "Кордову" (3:1) і покинула останню, 22-гу сходинку.

Один із шанувальників таланту голкіпера майстерно намалював його портрет і зафіксував увесь процес на відео. Вкластись вдалося в 1 хвилину і 21 секунду. Малювання, безперечно, тривало значно довше.

Касільяс із зірками іспанського кіно - Карлосом Соберою (ліворуч) та Хомбре де Негро

Хавбек "Шальке" Кевін-Прінс Боатенг знову хіба що за успіхи брата - Жерома радіє. У самого ж поки що нічого не клеїться.

"Вітаю, брате. Ти - чемпіон світу" (Кевін-Прінс про перемогу "Баварії" на клубному ЧС)

Все, що накипіло всередині

Небезпечні парубки з Гельзенкірхена їдуть на "Нюрнберзький процес", де розпишуть нульову нічию

Улюблений цуцик Боатенга з улюбленою кісткою

Ну а справжнього футбольного Бога за бороду вдалося схопити Іллі Галюзі. "На морях" півзахисник "Зорі" натрапив на Рауля Гонсалеса і одразу ж зафіксував історичний момент. Більше того, за словами Галюзи поруч були Де Бур (який із них?) і Овермарс, але не дочекалися своєї черги :)

Життя соцмереж було б неповним, якщо б його не підігрівали резонансними постами "фейки" - несправжні аккаунти відомих людей. Декого їм таки вдається ввести в оману - юзери сприймають "фейк" до пори, до часу  за чисту монету. "Футбол 24" пропонує дослідити активність фейкових Євгена Коноплянки, Ярослава Ракицького і Олега Блохіна. Тим паче, окремі записи там претендують на, як мінімум, кілька хвилин Вашого дружного реготу. Надалі плануємо на постійній основі доповнювати Твіттеріаду підрубрикою "Обережно! Фейк!" Що ж, старт дано!

"Блохіних" виявилося аж двійко. Один з них, щоправда, князь.

Олег Бабій, Футбол 24

Twitter автора - @Gullit_87