УКР РУС

Твіттеріада. Культ бороди, Тевес та гриль, Шуфрич - Григорчук і натяк на договірняк

21 квітня 2014 Читать на русском

"Футбол 24" пропонує зовсім несвятковий похід мікроблогами зірок "Ліверпуля", "Реала", "Юве", а також місцевого "розливу".

Перемога «Ліверпуля» над «Норвічем», а також поразка «Челсі» від «Сандерленда» означають, що в Мерсисайду залишився лише один реальний суперник – це «Ман Сіті». Рахім Стерлінг тріумфує: «Велика перемога хлопців, які сьогодні продемонстрували справжню єдність, характер і бажання». Власне, Рахім заклав початок успіху, забивши «Норвічу» вже на 4-ій хвилині. «Швидкий гол – страшний гол», - вважає вундеркінд.

Його партнер Луїс Суарес довів у тому матчі свій гольовий доробок до 30-ти м’ячів, але з персонального успіху радіє найменше: «Дуже важливі три очки. Радий, що будемо в ЛЧ у наступному сезоні».

Хосе Мануель Пінто провів не найгірший матч проти «Атлетіка». А ось так він готувався до приїзду басків. Резервному кіперу «Барси», який отримав честь захищати кольори клубу в головних матчах сезону, непереливки: в соцмережах йому частенько натякають прямим текстом, що він не гідний грати в такому грандіозному клубі. Та Пінто не втрачає оптимізму.

Давіде Москарделлі з «Болоньї» вже давно запровадив на Апеннінах культ бороди. Тож йому шедеври своєї «рослинності» надсилають не лише чоловіки, але й… дівчата.

А тоді бородою навіть не пахло. Моска у віці 14-ти років

Витончений напій для тих, хто полюбляє довгу бороду

Мадридиста Пепе залив у Твіттер трохи свого щастя з нагоди виграшу Копа Дель Рей.

Не "Реалом" єдиним. До Мундіалю - готовий!

Карлос Тевес забабахав пікнічок: гриль, соковите м'ясо – все, як книжка пише.

Типова чемпіонська атмосфера в роздягальні "Юве"

Пепе Рейна грає в «Наполі», але думками – з колишніми партнерами по «Ліверпулі».

Сімейний перегляд матчу з "Норвічем"

З Валоном Бехрамі

Нурі Шахін забив у цьому сезоні Бундесліги лише 2 м’ячі, проте не шкодує теплих слів для Марко Ройса, який приніс «Борусії» перемогу над «Майнцом» в останньому турі.

На 79-ій хвилині Ройс реалізував пенальті

Ці турки вболівають за Дортмунд

Ікер Касільяс напару з Рафою Надалем відкрив благодійний збір коштів для знедолених дітей. А ще кіпер «Реалу», як і Пепе, смакує здобуттям Кубка Іспанії.

Рукавички грози донецького "Шахтаря" - Андреса Палопа

Олександр Шуфрич, віце-президент «Говерли», обурився наїздом Романа Григорчука на Хуанде Рамоса у вчорашньому матчі чемпіонату України. Молодому функціонеру одразу ж натякнули, що ужгородська команда, начебто, зіграє договірняк з «Дніпром».

Гаррі Невілл в очікуванні грандіозних змін на тренерській лаві «МЮ» смачно їсть, слухає добірну музику, згадує молодість і шукає прекрасне у простому.

Диявольськи смачно

Невілл і Скоулз. 2005-й рік. "Гудісон Парк"

"Щось, що спонукає мене посміхнутися", - Гаррі про приємнощі вуличного футболу

Олег Бабій, Футбол 24

Twitter автора - @Gullit_87