УКР РУС

Твіттеріада. Фінт-рулетка в грі з "Вересом", або Гол, який не забив Мілевський

14 липня 2014 Читать на русском

Сьогодні - постмундіальний день. Життя триває, тож наша рубрика вперше за багато часу зосередить свою увагу не лише на Кубку світу.

Хоча розпочнемо таки з головного турніру чотириріччя. Жером Боатенг душу й тіло поклав на вівтар чемпіонства збірної Німеччини. До вирішальної битви захисник готувався, слухаючи ось таку композицію.

Згадка про перші кроки

Настрій перед фіналом - жодного напруження

Напружена робота щелепами :)

Брат Жерома - Кевін-Прінс сумує з приводу закінчення Мундіалю: "Не можу повірити. Це кінець Кубка світу. Фінал без моєї команди :-( Але я однаково пишаюся Ганою".

Після візиту до дантиста

Джек Вілшер вже повністю оговтався від крутого англійського піке імені Ходжсона і щиро радіє за товариша Маріо Гьотце, який став головним героєм фіналу.

"Гравець! Маріо Гьотце - ти легенда!", - написав Вілшер

На вирішальних матчах Кубка світу побувало чимало знаменитих і достойних персон (Путінху*ло - виняток із правил). Наприклад, Пато прийшов подивитися на чергове побиття своїх співвітчизників, але настрій покращив собі спільним фото із Леброном Джеймсом.

Екс-міланісти на тренуванні "Сан-Паулу"

Давід Трезеге тим часом "вполював" німецьку легенду - Лотара Маттеуса.

Не стояли осторонь наші фейкові експерти. "Віктор Леоненко", як і зазвичай, тролив Вацка та Левченка, а також пригадав цікаву історію про "Верес" і "алжирський колгосп".

Легенда з Кубком

"Євген Коноплянка" зафіксував трьох адептів гера Шікльгрубера.

Голландці Лерой Фер та Найджел Де Йонг, схоже, залишилися задоволеними "бронзовим" комплектом нагород.

І Ленс тут

Едін Джеко повністю зосередився на відпочинку і роздачі інтерв'ю.

З кожної читачки - по лайку :))

"Ніколи не забувайте Сребреніцу! Ніколи!", - нагадує Едін. Рівно 19 років тому, у липні, боснійські серби вирізали вісім тисяч боснійських мусульман

Маріо Балотеллі - ще один невдаха групового турніру - вполював отакі трофеї.

Якщо ж взяти курс на наші широти, то можна, зокрема, побачити, як Младен Бартуловіч, який наполегливо готується до нового сезону з "Карпатами", сумує за сім'єю.

Красуні Бартуловіча

А Денис Олійник задоволено рапортує про те, як освоює Голландію. Нагадаємо, український півзахисник уклав контракт із "Вітессом".

Олійник грає у спарингу з роттердамською "Спартою"

Наостанок - Давіде Москарделлі, форвард "Болоньї". Не знаю, як Вам, а мені цей італієць вперто асоціюється з Артемом Мілевським. Тут наявна любов до бороди та нічних тусовок, а ще однаковий курс професійної кар'єри, яка стрімко котиться на захід, зайва вага тощо. Проте чи можете собі уявити, щоб Артем забивав такі голи, як Моска на пляжі Копакабани? А Давіде, схоже, таки ще щось може на вістрі атаки!

А ще Москарделлі вміє отак...

Олег Бабій, Футбол 24