УКР РУС

Твіттеріада. "Дайте мені кілька сотень Брандао і я визволю Донецьк"

18 серпня 2014 Читать на русском

Свіжі новини з життя Фалькао, Балотеллі, Пепе та інших зірок у нашому традиційному огляді соцмереж.

Едін Джеко не зумів відзначитися у стартовому турі АПЛ, та це не завадило йому стати найкращим гравцем матчу з "Ньюкаслом". "Чудовий початок сезону", - пише боснійський форвард "Ман Сіті".

У Варшаві, де "Реал" програв свій спаринг "Фіорентині", захисник Королівського клубу Пепе мав приємність зустрітися із Єжи Дудеком. "Гранде Дудек", - підписав фото португалець.

Марсель Шмельцер насолоджується здобуттям нового Суперкубка Німеччини.

Легендарний екс-форвард Скуадри Адзурри і добрих двох десятків інших клубів Крістіан Вієрі мав приємну зустріч із відомим італійським телеведучим П'єрлуїджі Пардо. Паралельно Бобо провів рандеву з ненаситною італійською красунею.

Маріо Балотеллі продовжує турбувати просте і водночас складне запитання: "Who's the real one?"

Екс-форвард "Шахтаря" Едуардо забив свій дебютний гол у складі "Фламенгу".

Младен Бартуловіч знову приміряв футболку "Дніпра", не оминувши можливості похизуватися красунею-дружиною.

Наприкінці тижня стартує німецька Бундесліга. Луїс Густаво другий сезон поспіль проведе у "Вольфсбурзі".

Тим часом Жером Боатенг привітав Тьєрі Анрі з Днем народження (вчора великому форварду "стукнуло" 37 років), а також продовжив смакування перемогою на Кубку світу.

Форвард "Суонсі" Мігель Мічу пригадав, як рівно два роки тому відправив "дубль" у ворота "Квінз Парк Рейнджерс", а його команда перемогла - 5:0.

У попередньому випуску Твіттеріади ми розповідали про екстремальний відпочинок екс-захисника "Баварії" і збірної Франції Біксанта Лізаразю. Так ось, його мандри на велосипеді тривають.

Денис Олійник освоюється в "Вітессі". У першому турі Ередивізі новий клуб українця поступився "Аяксу" - 1:4, а в другому - розписав бойовий мир із "Камбуром" (2:2) і поки що посідає 14 сходинку серед 18 команд.

Обережно - фейк! Тонкий гумор від Євгена Коноплянки і Ярослава Ракицького для тих, хто в темі.

Одним з головних героїв літньої трансферної саги вже став Радамель Фалькао. До числа клубів, які хочуть Ель Тигре, додався ще й "Юве". Сам колумбієць тим часом забиває ефектні голасо на тренуванні "Монако".

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter