УКР РУС

Твіттеріада. Чічка з берегів Дніпра, молода синьйора "Ювентуса" і Вілліан після голу "Динамо"

6 листопада 2015 Читать на русском

"Футбол 24" - про Бекхема в Папуа-Новій Гвінеї, сімейний бізнес Іньєсти, неймовірну вболівальницю із Запоріжжя, від фото якої плавиться навіть сталь.

Футболісти - природжені письменники. З-під пера легенди австралійського футболу Тіма Кехілла вийшла книга "Legacy" ("Спадок").

Не відстає від Тіма француз Джібріль Сіссе, який ставить крислаті автографи на новенькому тиражі. Поки Бензема смикає поліція, інший учасник секс-шантажу почувається задоволеним.

А так зараз виглядає легенда українського футболу - Сергій Чуйченко. Форвард "Поліграфтехніки" і "Ворскли" попередніх двох десятиліть, якщо раптом хтось не знає.

Девіда Бекхема занесло аж у Папуа-Нову Гвінею. Там він знайшов автобус, названий на свою честь, а також потримав у руках м'ячі з... бананового листя. Екзотика!

Веселе баварське купання. Давід Алаба, як і зазвичай, верховодить.

Маріо Гьотце натомість зосередився на серйозній роботі.

Вілліан поховав "Динамо" і з почуттям виконаного обов'язку розсікає за кермом крутої "бехи".

Трохи призабутий в останні півроку Самюель Ето'О організував собі тур Ганою і Сьєрра-Леоне.

Перед нелегким вибором опинився Анатолій Тимощук. Його колишні клуби - "Зеніт" і "Баварія" грали матчі Ліги чемпіонів в один час. Врешті українець знайшов вихід. Класні шкарпетки, Тімо!

Дві легенди - у Саудівській Аравії. Фабіо Каннаваро очолює тамтешній клуб "Аль-Наср", а Рене Ігіта тренує голкіперів.

Карлес Пуйоль приїхав у Нью-Йорк, щоб зустрітися із старим товаришем - Давідом Вільєю.

Ще один "мастодонт" - Роберто Карлос - увесь побитий після матчу свого "Делі Дайнамос". У цьому індійському клубі бразилець одночасно і тренер, і гравець.

Марсель Шмельцер кудись дуже поспішає разом із своєю Дженні.

А його одноклубник Матс Хуммельс спокійно розсівся, щоб насолодитись грою улюбленого Дірка Новіцкі і "Даллас Маверікс".

Неймар і його син Лукас зібралися налякати вас у моторошний хелловінський вечір.

А після оцих посиденьок з Ардою та Алвесом настала черга лякатися для футболістів БАТЕ.

Маріо Манджукіч і Юпп Хайнкес. "Приємно було вас побачити", - тепло написав хорват про свого колишнього тренера, з яким здобув у "Баварії" Кубок чемпіонів і не тільки.

Фернандо Торрес стильний, як завжди.

Хамес Родрігес хизується новим королівським обладунком.

"Бока Хуніорс" відкрила четвертий десяток своїх чемпіонств в Аргентині. Пабло Освальдо свято переконаний, що за цю команду тримав кулаки із небес сам Джон Леннон.

Скандально відомий Джоуї Бартон побував на концерті Річарда Хоулі, відомого британського гітариста. Опісля - фото із кумиром.

Ріо Фердінанда все частіше залучають до аналітичних ефірів на британському спортивному телебаченні в якості експерта. "Ніч Ліги чемпіонів" по-англійськи.

Тімур Парцванія продовжує нас тішити яскравими постами у мережі "ВКонтакте". Минулого тижня, нагадаємо, він давав майстер-клас із відпочинку в салоні авто.

Пітер Крауч у компанії такого собі Джона налаштовується на суботню гру із "Челсі". Українці бажають помсти. Чуєш, Пітере? 

"Гірник" Тайсон бадьоро розпочав п'ятничний ранок.

Дві мегазірки - Кака і Пато. Хадсон Сантос, при всій повазі, маловідомий за межами Латинської Америки.

Сімейний бізнес Андреса Іньєсти - процвітає! Легенда "Барселони" відкрила нову крамницю із хорошим вином. Та то каждий барселономан вважатиме за честь саме там придбати напій богів!

Кулеметну серію бонусів відкриває Ванда Нара - колишня порнозірка, яка, тим не менше, стала зразковою дружиною для Мауро Ікарді, зірки міланського "Інтера". У неї троє дітей від колишнього чоловіка - не менш відомого Максі Лопеса. Плюс - донечка від Мауро. Незважаючи на велику кількість пологів, Нара тримає себе у непоганій формі.

Лаура Барріалес - італійська топ-модель, яка отримала роботу своєї мрії. Вона працює на клубному телебаченні "Ювентуса" і дуже різко контрастує із найвідомішим прізвиськом туринського гранда.

У жанрі "ню" Ангеліна Петрова почувається настільки ж комфортно, як Філіппо Індзагі - на межі офсайду. Її вже знають всі, хто прочитав пристрасне вересневе інтерв'ю "Футбол 24" із цією запоріжанкою, яка заради порятунку "Металурга" була готова практично на все. Зараз - топ-підбірка її новеньких фото. Панове, тримайте себе в руках :-)

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

Твіттеріада. Найбільші груди футбольної Італії, хижа "дияволиця" і релакс хавбека "Олімпіка"

Твіттеріада. Баварські вакханки готові на все, або Що приховує Мессі