УКР РУС

Твіттеріада. Боатенгу - пляж Санта-Моніки, обійми оголеної няшки - для Озіла

24 червня 2013 Читать на русском

У ці спектоні червневі дні "Футбол 24" продовжує серію розповідей про відпочинок знаменитих футболістів.

Голкіпер пітерського "Зеніта" В'ячеслав Малафєєв, який зовсім нещодавно дав "Футболу 24" ексклюзивне інтерв'ю, відпочиває з дружиною і дітлахами у Фінляндії. Перед цим був візит у Новогород, а також приємний релакс у власному заміському будиночку.

На фото: Малафєєви за містом

На фото: У Новгороді

На фото: У Фінляндії. В'ячеслав рибалить одразу на дві вудочки

Джоуї Бартон не конкретизує, де саме назнімав стільки чудових пейзажів, але з цих кадрів можна зробити висновок - куточок для відпочинку футболіст обрав просто райський.

На фото: "Пітер Крауч лежить на траві і ловить сонячні промені" (Бартон)

На фото: Відпочивати можна навіть так - заклавши ноги на стіл

Жером Боатенг, новоспечений чемпіон Європи, здійснив крутий рейд узбережжями Сполучених Штатів - зі сходу (Маямі) на захід (пляж Санта-Моніка, Каліфорнія). Випадково, а чи сплановано зустрівся там із Дідьє Дрогба. Володарі Кубка чемпіонів відчувають один одного за тисячі кілометрів і притягуються, наче магніт.

На фото: Санта-Моніка

На фото: Дрогба ще не забули?

На фото: Боатенг зібрав команду для гри у гібрид футболу і волейболу

Месута Озіла після африканського сафарі також спокусила Америка. Він у Нью-Йорку, де насолоджується товариством коханої Аїди Єспіки - венесуельської моделі та актриски. Трохи більше її фото (задля знайомства) пропоную вам одразу тут :-)

На фото: Нью-Йорк - біля ніг

На фото: Кохану готовий на руках носити

Останніми днями вся планета стежила за феєричною фінальною серією в НБА. Стежила, в основному, з телетрансляції. А ось Радамель Фалькао настільки крутий, що мав задоволення перебувати під час спектаклю, розіграного "Маямі Хіт" і "Сан-Антоніо Спарс" в перших рядах.

Неймар - чи не єдиний з тут наявних знаменитостей, якому наразі не до відпочинку. Кубок конфедерацій у розпалі! Але не поділитися з Вами його розкішним трапезним столом я не маю права :) Щоб грати так, як Неймар, потрібно їсти ось це...

Хуан Мата лише сьогодні трохи розслабився. "Перше купання в цьому році", - написав він, запостивши фото, на якому океан котить хвилі до бразильських берегів. А ще атакер Фурії Рохи зняв з висоти пташиного польоту неймовірно красиве відео - як дихають могутні води обабіч Форталези. Переглянути можна ТУТ.

На десерт після такого кулінарного свята пропоную свіжий ролик, присвячений талантові і доброму серцю Куна Агуеро. Ти можеш грати навіть у "Ман Сіті" і отримувати за це мільйони різнокольорових папірців, але якщо залишаєшся людиною - це цінують.

Олег Бабій, Футбол 24

Тwitter автора - @Gullit_87