УКР РУС

Турсунов: Заборгованості дуже великі, не знаю, як "Ворскла" буде їх віддавати

4 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Ворскли" Санжар Турсунов поділився думкою про нічию з "Динамо" (2:2) і розповів про ситуацію в команді.

"Цього разу нам пощастило, ми добре зіграли. Результат для нас вийшов дуже позитивний.

За такої погоди, по-перше, важливо пристосуватися до умов. По-друге, необхідно проявляти свої бойові якості і битися з перших до останніх хвилин на полі.

Якщо чесно, то ми самі не очікували, що буде 0:2. Пропустили другий м'яч... Однак у нас в команді присутня завжди надія, що ми зможемо відігратися в подібних ситуаціях. Дуже прагнули відігратися. Ось у нас це і вийшло.

Думаю, на матчі з "Динамо" і "Шахтарем" не треба нікого особливо налаштовувати. Ці суперники завжди грають в єврокубках, Лізі чемпіонів і показують хороший футбол, тому на них у нас завжди бойовий настрій.

За таких погодних умов треба бити м'яч вперед, нав'язуючи там боротьбу супернику і шукаючи свій шанс близько їхніх воріт.

Команда змогла відігратися після рахунку 0:2, забивши два м'ячі, продемонструвавши хорошу гру. Думаю, не тільки тренер, але і всі залишилися задоволені.

Ситуація з фінансами в клубі? Надія є, обіцяють розрахуватись з боргами. Сподіваюся, що наступного тижня будуть якісь фінансові поштовхи. Дуже сподіваюся, що це буде так. Просто заборгованості дуже великі, і як їх будуть віддавати – не знаю. Кажуть, що не весь борг віддадуть, але якісь його частинки потихеньку будуть повертати. Будемо дивитися, що з цього здійсниться.

Відхід гравців з "Ворскли" взимку? Не тільки команда, але і вболівальники прекрасно розуміють, що в "Ворсклі" – складна ситуація. Можна сказати, з'явилися нефутбольні проблеми. Думаю, зміни в команді будуть", – сказав Турсунов.

Як Турсунов забив красивий гол "Динамо" на засніженому стадіоні

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу