УКР РУС

Турсунов: Приїхали в Північну Корею – віддали усю техніку

12 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Ворскли" Санжар Турсунов розповів про те, як провів півроку в катарському "Умм-Салалі" та згадав про мандрівку у Північну Корею разом зі збірною Узбекистану.

"Після Катару сам тренувався, сам готувався, пізніше зідзвонився з "Ворсклою" і мені сказали якомога швидше приїжджати. Прилетів у четвер, в п'ятницю потренувався, а вже в суботу зіграв проти "Динамо". У Катарі всі чекають чемпіонату світу, там навіть звичайні команди добре фінансують. Є команда, де Хаві грає, там дуже багато платять. Важкувато зараз з Україною порівнювати. Там дуже спекотно, +50 буває. Це літо в Катарі було холодним, +35."

Також Турсунов розповів про пригоди у збірній Узбекистану, з якою об'їздив всю Азію, зокрема – побував у Північній Кореї: "Ми приземлилися, було темно. Перший раз приїхали – віддали усю техніку, телефони, айпади, камери все залишили в аеропорту. Інтернету взагалі не було. Нічого не було. Я коли їхав з дому казав, що приїду через 2 дні, тому що ніякого покриття немає. Вийшли на гру – повний стадіон, але не можна сказати, що вболівають так, як в Україні та Узбекистані. Вболівають тільки по правилах. Вроді повний стадіон, але ми чули один одного на полі", – розповів Турсунов.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях