УКР РУС

Турок збирається перемогти "Баварію", а Скрипник вже програв від Гвардіоли. Анонс 24 Бундестуру

6 березня 2015 Читать на русском

Біда змушує "Гановер" перемагати "Баварію", а український наставник "Вердера" після цього туру не розраховує на очки у поєдинку з чемпіонами.

"Штутґарт" - "Герта"
Хууб Стевенс, наставник "Штутгарта": " У нас ще 11 ігор, кожна з яких важлива. Якщо гра з "Гертою" вирішує нашу долю у Бундеслізі, то тоді у нас залишається ще 10 таких ігор".

Паль Дардай, наставник "Герти": "Перемога у минулому турі позитивно впинула на нас і ми наполегливо цілий тиждень тренувались. Для нас значення має кожне очко, проте у Штутгарт ми їдемо лише за перемогою".

"Аугсбурґ" - "Вольфсбурґ"
Востаннє "Ауґсбурґ" переміг 5 турів тому ("Борусію Д"). "Фугештедтери" - єдина команда з верхньої половини турнірної таблиці, яка має 10 поразок, проте до кваліфікації у Лігу чемпіонів бракує лише одного очка.

Дітер Хекінг, наставник "Вольфсбурґа": "Суперник завдяки підтримці трибун намагатиметься нав'язати свою гру. Але ж гра не завжди має бути спектаклем".

"Шальке" - "Хофенхайм"
Роберто ді Матео, наставник "Шальке": "Ми зосереджені на грі з "Хофенхаймом". Весь тиждень я думав над зміною системи на цей матч, але ще остаточно не вирішив. Суперник наступає нам на п'яти".

Маркус Ґіздоль, наставник "Хофенхайма": "Після програного Рурського дербі прикро зустрічатися зі "Шальке". Все ж, це одна з рутинних ігор, у якій ми боротимемося за три очка".

"Фрайбурґ" - "Вердер"
"Фрайбурґ" знову перебуває у зоні вильоту, хоча непогана гра у поєдинку з "Байєром" (поразка 0:1) вселяє оптимізм на домашню гру.

Віктор Скрипник: "У кубковому матчі у Білєфельді ми знову пропустили три голи - дуже прикро. Ми не здали тест на вольові якості, погано зіграли, чим і розчаровані. Це була справді погана гра. Ми можемо від будь-кого програти, як і будь-кого перемогти. І це мене не тішить. Якщо програємо у Фрайбурзі, то наступним суперником буде "Баварія" і небавом набереться три поразки вряд. Тому у Фрайбурзі ми хочемо дати бій".

"Гановер" - "Баварія"
Тайфун Коркут, наставник "Гановера": "Тиск - частина футболу, проте я відчуваю неймовірно шалений тиск. Наше завдання здобути одне чи навіть три очка. Звісно, що імовірність такого становить 2-7 відсотків".

Двадцять голів у чотирьох останніх турах!!! Щоправда, у поєдинку з "Кельном" чемпіони дозволяли супернику створювати небезпечні моменти біля своїх воріт. Напевне влаштували тренування Нойєру.

"Гамбурґ" - "Борусія Д"
Джо Цінбауер: "У грі з "Борусією" хочемо продемонструвати завзяття та запалити наших прихильників, але не слід й про саму гру забувати".

Юрґен Кльоп: "Останні ігри ми будували одна на одній. У Гамбурзі останніми роками ми втратили чимало очок. Ми не дуже й уявляємо, що приготує для нас суперник".

"Майнц" - "Борусія М"
Після поразки від "Хофенхайма" "Майнц" від перехідного місця відділяє лише два очка. Дивно, чому вже 8 матчів не забиває форвард Шінджі Оказакі?

"Лошаки" у попередньому турі зробили відрив від четвертого місця, залишивши на віддалі чотирьох очок "Байєр". Останнім часом Ґладбах здобував очки мінімальною кількістю голів, забивши у минулому турі вперше зі середини грудня більше одного гола.

"Кельн" - "Айнтрахт"
Лише одна перемога на старті другого кола - після цього без триочкових здобутків. Такого з "цапами" цього сезону ще не було.

Важливі  три очки у грі з "Гамбургом" знову повернули хід думок нагору у Лігу Європи. Інакше довелось би рахувати очки до зони вильоту.

"Падерборн" - "Байєр"
Вперше у сезоні новачок опинився у небезпечній зоні. У цьому році "Падерборн" не має сил: два голи забив - 17 пропустив.

"Фармацевти" завдяки працьовитій перемозі над "Фрайбурґом" відіграли четверту позицію. З "Падерборном" можна зберегти віддаль від претендентів на четвірку: "Шальке" та "Ауґбурга".