УКР РУС

Турецькі ЗМІ про "Динамо": Ярмоленко – це половина команди

27 вересня 2016 Читать на русском

Турецькі ЗМІ оцінили стан "Динамо" перед матчем у Лізі чемпіонів проти місцевого "Бешикташа".

Турецька преси повідомляє, що двоє помічників наставника "Бешикаташа" Шенола Гюнеша вивчали "Динамо" на двох останніх матчах киян. Фахівці у своєму звіті зазначили: "Динамо" має хорошу фізичну форму, володіє жорсткою лінією захисту і діє компактно. Окрім того суперник добре перебудовується при переході з оборону в атаку, але атакувальні дії не завжди призводять до гостроти.

Помічники Гюнеша зівернули увагу на велику роль Андрія Ярмоленка у грі киян: "Ярмоленко – це половина нинішнього "Динамо". Атаки будуються через нього. Якщо нам вдасться його зупинити, то ми значно збільшимо наші шанс перемогти".

Окрім Ярмоленка турки виділяють в "Динамо" Жуніора Мораєса, Домагоя Віду та Євгена Макаренка.

За інформацією більшості провідних турецьких видань, "Бешикташ" розпочне поєдинок у такому складі: Фабрісіо – Андреас Бек, Марсело, Тошіч, Джанер – Атіба, Гекхан Інлер – Куарежма, Таліска, Адріано – Абубакар.

Можете щось додати? Напишіть в коментарях

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо" відбудеться у середу, 28 вересня. Початок трансляції о 21:45, стало відомо, де дивитися і хто коментатор. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Що цікаво, перед поєдинком з киянами "Бешикташ" вирвав нічию у "Галатасарая". У матчі навряд прийме участь лідер "Бешикташа". Ребров взяв у Стамбул на гру 21 футболіста