УКР РУС

Туре робить "дубль" і наближає до чемпіонства! "Ньюкасл" - "Ман Сіті" - 0:2. ВІДЕО

6 травня 2012 Читать на русском

На "Сент Джеймс Парку" Роберто Манчіні став на крок ближчим до омріяного титулу.

Якщо керуватися сухою статистикою, то, безперечно, у господарів поля не було практично жодних шансів у протиборстві з "Блакитним місяцем". Але... Вже всі, навіть далекі від англійського футболу, встигли впевнитися, що "весняний" колектив Пардью - це справжній динаміт. Зважаючи на те, що вчора "Арсенал" вчергове втратив очки і вже опинився в "зоні досяжності", "сороки" прагнули злетіти на третю сходинку. Які привілеї надає "бронзовий" фініш - нагадувати зайве.

Однак ніде правди діти, сьогодні "сорокам" перев'язали крила. За винятком кількох спалахів, коли надійно зіграв Харт, господарі були безпорадними. "Блакитні" увімкнули колективний пресинг на всіх ділянках поля і двічі таки спіймали "Ньюкасл" на неуважності. Забивав Яя Туре, який спершу суперово закрутив м'яч під дальню стійку, а згодом розстріляв ворота Крула з близької відстані. А ось Агуеро змарнував одразу кілька 100-відсоткових нагод, розлютивши Роберто Манчіні.

Тепер, незалежно від того, як свої поєдинки проведе "МЮ", "Сіті" достатньо перемогти КПР, щоб стати новим чемпіоном Англії.

"Ньюкасл" - "Ман Сіті" - 0:2 (0:0)

Голи: Туре, 70, 89

Попередження: Бен Арфа, Тіоте, Перч, Фергюсон - Баррі, Туре, Сабалета