УКР РУС

Туре може бути дозаявлений "Ман Сіті" на плей-офф Ліги чемпіонів

21 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Ман Сіті" Хосеп Гвардіола готовий дозаявити півзахисника Яя Туре на матчі плей-офф Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, на початку сезону між Яя Туре та Хосепом Гвардіолою виник конфлікт, через який досвідчений футболіст не потрапив до заявки "містян" на груповий етап Ліги чемпіонів. Однак у матчі 12-го туру АПЛ Яя Туре повернувся до стартового складу "Ман Сіті" і двома забитими м'ячами приніс команді перемогу над "Крістал Пелас" (2:1).

"Звісно, Туре може бути дозаявлений на плей-офф Ліги чемпіонів. Я можу робити помилки у прийнятті рішень, але поважаю тих, хто не погоджується зі мною, і прислухаюсь до критики.

Я багато разів розмовляв з Яя, ми добре знайомі за роботою в "Барселоні". Я дуже добре знаю його не лише як футболіста, але і як людину. Я не піддаю сумнівам його ігрові якості, в іншому випадку його б вже не було в команді.

Якщо ми вийдемо до плей-офф Ліги чемпіонів, то тренерський штаб визначиться з гравцями, які краще за допоможуть нам в цьому турнірі", – цитує Гвардіолу Goal.com.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу